THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 March 2014

Belated Birthday Fayel 2 Tahun Kat Tganu

Masa cite pasal Fayel hari tu ..ramai la wish besday hehe..besday Fayel dah lepas bulan Jan hari tu..tapi citer besday takde kesian kan...alahai..tahun ni cita cita tinggi mengunung nak buat besday tema bagai tak kesampaian..banyak sangat la halangan melanda...tapi tetap angan angan tinggi mak nya nak buat jugak...tunggu bonus menjelma tak lama lagi..ok la mama buat khas happy jemput kawan makan siap tema...sibuk alahai mama ko ni ngan tema...tema plan asal batman boy ...semua dah readu tau..cuma tarikh majlis je tak sesuai..ada je tak free..hmm...nanti eh ...goodies bg pun dah ready tau...tunggu nanti mama akan plan jugak ye ..  

Ni citer pasal Besday Fayel yang dah berlalu Jan..kebetulan tarikh 31 jan tu jatuh masa hari cuti kat Kg...pastu kali ni kita sambut rumah Tok Ki dan Nenek...merasa suasana kampung pulak...jemputan pun tak ramai jiran jiran sekeliling ...sedara mara terdekat....tapi masak best hehehe...MIL aku hari tu masak macam macam ...ada Laksa, Nasi Goreng Kampung,..Mee Goreng..eh macam macam la...memang best la food masak sendiri ni...

Besday sambut takde bertema tema ...memang simple...beza sikit suasana kampung ngan bandar...MIL aku ckap bagi orang kampung ..besday tu makan makan meraikan..kalau orang kl datang berduyun bawa hadiah...sana takde eh...memang datang makan semata...aku bagi goodies pun macam hairan je......kita je orang bandar ni ngade terikut ikut ..cakap kat diri sendiri ye...apapun sambut cara macam mana sekalipun sebenar nya yg utama bajet..wang ada semua pun boleh ye dak....kecik ke besar yang penting di raikan....Happy Belated my Baby Boo Fayel...




My bapak mertua yang tungkus lumus kat dapur..bakar sate ikang


Ready to serve...

Makanan makanan yang dimask mak mertua ku...sedappppppp


Tetamu tetamu dah sampai..mostly jiran terdekat kawan mak mertua

Kek comel minion ..Fayel suka tul...tq kat Mak Ngah Na...biras aku yang tolong pilihkan

Tak sabar dah tu nak tiup lilin.,..di apit tok ki dan nenek


Sabar Fayel nyala api dulu

Yeayyy tiup lilin...happy besday ..

Nak lagi lilin katanya...

Ok merai bersama mama n papa nya 

Happy Birthday anak kami


















______________________________________________________

IKLAN :

Fayel ni tetiap bulan ada je toys baru...kali ni basket ball net...menarik gak mainan budak laki...harga pun murah...mampu milik ..sila dapatkan di Bintang-Comey (FB)..macam macam ada ....gembiran kan anak anak dengan mainan...heheh eh apa punya tagline da....kikiki



10 comments:

Queen said...

eh.. eh.. ni pun baru je bayar.. belum sampai lagi benda tuh.. mimy beli berapa?

diana aziz said...

agak2 ada orang sentap tak dijemput tak mimy? u know who i mean.... hehehe.....

kathy jem said...

Happy belated besday Fayel..meh peluk cium sikit..mmuah

Chekgu Azrine said...

Bestnya smbut beday kt kg...mewah mknnnya..wow gitu

anis abdullah said...

Comel je kek.hehe kuning ceria jerrr

Mar Mansor said...

happy belated bithday to fayel..best la fayel dapat tiup lilin

fifi said...

Aah kan.lupa plak nak wish..happy birthday fayel..semoga menjadi anak yg baik yang sabar menyenangkan hati papa mama ye..

Liyana said...

happy belated birthday fayel taff! :)

komen diana kelakar haha :D

salwana nordin @ che'wa said...

begitulah kalo suasana kampung :)

seronok jugak kan sekali sekala menyambut kt kg..

seronok fayel ye

Achieq said...

seksinyer model toys tu

Google