THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 March 2014

Review Lipstick NYX

Salam semua...hari ni entry nak review lipstick la..beg mekap hilang kan dah berganti baru ...galak benor dengan lipstick baru...ok now tengah asyik masyuk dengan lipstick baru NYX...kemain bibir tu merah sentiasa hahahah..biasa ar benda baru gitu la...tapi memang serius jatuh cinta la sama NYX....dah la murah tak mahal sangat...nak beli 10 pun rasa tak kesah haha..gile...lipstick semata 10...yer la kalau MAC tu aku pikir 10kali la nak beli 10 batang..ini NYX satu RM26 ...boleh la lagi kannn.. 

So aku nak rekomen yang nak beli lipstick tu meh la cuba NYX...wahh cakap dah macam duta ko kan...takde ar ini barang baik eh barang baik kena share..kongsi bersama...lipstick matte ni pakai best...bau pun tak ada...pastu color cantik cantik...harga tak mahal dan membebankan...harga standard kekdahnya...so kalau nak bertukar tukar warna tu..boleh la esok pink, hari ni merah,lusa nude, tulat oren ...giteww....NYX ni brand dari US...ada banyak jenis..suka gloss, cream, pun ada..tapi aku tetap suka MATTE...suka bibir nampak kering...

Oh mana nak beli..boleh beli Sephora...online pun ada..yang ada instagram gi je hashtag #NYX..berlambak orang jual..most pre order..kalau rasa kurang kesabaran gi terjah Sephora eh...tapi color limited..kira aku kurang sabar la grab apa ada gi sephora heheh..yang bersabar sangat menunggu beli je pre order..harga ada yang letak mahal ..letak standard..pandai2 la pilih ye....lambat sampai tapi warna warna menarik dipilih..so apalagi lets NY jom..jom la...see my lipss la...



Lipmatte ANTWERP...best rasa macam tak pakai....pink color gitu...rasa muda belia sangat


Lipstick Matte TEA ROSE ..SA sephora rekomen..memula aku tak nak..tapi dia kata ni color best seller...bila pakai rasa eh look like am i natural beauty......huwaa matik la perasan kikiki


Nak bagi satu kampung nampak dari jauh pakai la Lipstick Matte PERFECT RED...aummmm gojes mojes....booo ...hahaha 

8 comments:

Cik Puan Rara said...

sy pulak x minat sgt yg matte kak.suka yg water shine.hehehe.nmpk menggoda gittew.eh lawa akk pakai yg merah tu. =)

Queen said...

nik pun suke matte je.. ok2. boleh terjah =)

kathy jem said...

Colour bwh tu cantik mimi..kathy pon suke pakai NYX ni..bestkan...

Chekgu Azrine said...

mimy..akk pun dah ada 3 beli kat fb jek..semua kaler dia best la

Aeen said...

cantek la kaler2 dia kak..merah yg bwh skali tu sesuai ngn akk..:)

diana aziz said...

Same with me.. suke yang matte. nmpk natural sikitt... nk serbu tapi susah laa xde transport ni... :(

Uni Aqilah said...

saya minat yang water shine berbanding matte. anyway sis nampak gojes gitu utk lipstik 1 dan 3. woww!! nora bagi 4 bintangggggg!! :)

dila ramli said...

Nyx lipstick #sayajual blh tgk kat fb or instagram: dilamakeup

Google