THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 June 2014

Warehouse Pre Raya @Menara TM

Petang petang citer pasal soping pre raya kata nya...hehehe..dah soping raya ke korang...so belum soping tu kat Menara TM dah buat jualan Pre Raya katanya...hamboi biasa dia tu kemain kan nak bagi kami Staff TM pokai....memokai sangat..hari hari lunch asik turun naik turun naik...sapa la tu ..baik mengaku huhuhuh...aku la tu salah sorang...fuhh memula cuci mata...pastu snap pic...share kat wasap grup..pastu mengirim..so jadi la hasil pembelian hehehe...

Seronok jugak jadi shopper barang orang...walau barang sendiri tak ada la beli apa la sangat....warehouse ni macam Metrojaya lepas tu..tapi ni tak banyak jenama hebat...so yang tak branded tak baper minat kot..tapi yang jenis suka soping murah...ok ini lah masa nya...especially baju anak ...main longgok longgok je buat basahan harian....ok la tu kan...tak nak buat basahan buat raya pun ok gak..bukan orang tau pun mahal ke murah...lain la ko yang gi tanya..eh ni brand apa...pffttttt..tak gemar aku peel orang gini..ok no no ye tanya..duit pun memasing kan...

Ok untuk warehouse kali ni berlangsung 5 hari...so far minggu ni yang dah masuk hari ke 2 ni..memang tetiap hari la aku asik turn naik lari kejap...runner jadi shopper..hehe ..ni esok hari rabu dah ada orang dah mengirim apa nak beli..hehehe..apa ada jual?? yer macam macam ada...ada jual baju, handbag, kasut, home furnishing, pinggan..luggage beb murahh oii...kawan aku beli RM125 je yang besar  dr harga RM600...dan ada la barangan elektrik jugak...meh nak ajak tengok gambo hasil jadi shopper orang dan diri sendiri...so sapa rasa nak soping pre raya tu meh la datang menara TM...ok...sampai jumaat ni je....jom uolls...


Ehem ehem..pre raya kata nya...readyyy duit 

Rembatan selit selit Fayel....

Sebab H&M aje tu beli RM10 hehehe..ok leh buat baju raya

Seluar Jeans pun H&M..RM15..ok pakai raya gak


Kiriman member LyanaMK...suh beli baju untuk 2 anak laki dia...sorang 6 bulan sorang 2 tahun...nak sedondon..ok hasilnya ku pilih dapat la RM120 semua nya..berbaloi...mak nya bajet RM150

Pin comel pin comel...hehehe lalu wasap member...mau tak

Ok hasil kiriman jugak..hehehe

Baju tido ni pun jadi kiriman tau..ni baju tido aku sedap pakai..lagi sedap dari kelawar...harga RM23

baju tido baju tido mari mari 

Ok selamat membeli orang mengirim..nah ko baju tido je 6 helai hehe..

Kemeja laki Polo T 2 for RM40...H&M tau......orang kirim gak...ok aku belikan aje


Ok sekian laporan dari tukang shopper heheh..
























7 comments:

Queen said...

alaa... last week nik banyak kali gi area menara TM.. why.. why now.. why.....

Queen said...

alaa... last week nik banyak kali gi area menara TM.. why.. why now.. why.....

Cik Puan Fairul said...

salam kenal kak mimi....sonok eh keje menara tm..manjang wat sale je mesti kat sana....jeles...hehehehehehhe

rossi rossa said...

Ala suar jins murahnye.....nk 2 lai..hihihihi
Bole ke silent reader nk kirim gak ni kak mi?

ameris said...

hamboi mimi... kalu bab shoping kalah org lain. siap boleh kirim2 gitew. kalu murah mana leh x beli yer dok...

Wawa Yusoff said...

hamboi, sentap nye tgk baju cecantik dan murah itu. nak pegi sana mmg tidaklah kesampaian..

wAhIdAjAnUdIn said...

seronoknya bershopping sakan...kat sini nak shopping pun payah...barang mahal...comelnyer pin tudung tu...aishh....nak kene g cr jgk ni...hehe

Google