THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 June 2014

Pre Order NYX LipMatte Lipstick - BATCH 2 untuk RAYA !!! Jomm


UPDATE :  SELLER DAH BUKA ORDER SO SILA BUAT PEMBAYARAN SEBELUM KHAMIS YE ... 19 JUNE 2014....CEPAT CEPAT LAMBAT NANTI LAGI LAMBAT TUNGGU....KATA NAK PAKAI RAYA KAN.....MESTI CEPAT EH...TQQQQQQQ


Salam semua...jualan pre order lipmatte NYX kembali lagi....yeayyyyyy...sapa yang dah order batch 1 lepas dah selamat ku pos...maaf lambat...belajar dari pengalaman handle barang dari overseas ni...satu pengalaman...kesabaran tinggi sangat untuk menunggu...dari pengalaman lambat....now batch 2...laju laju buka order...bila closed..laju laju tutup order..then terus submit..bisnes order dari US berbeza dari China...shipping nya memakan masa 2 minggu..1 minggu untuk sampai ke tangan aku...jadi untuk pakai raya..meh kita laju laju drop order dulu lambat sampai kang menangis nak berbibir merah di pagi raya...giteeeeeewww

Tak suka pre order takpe..boleh beli dan dapat kan di sephora...kat mana ada sephora...KLCC , paradigm mall, nu sentral, penang..ni je tempat aku tau..selain dari lipmatte ada macam macam lagi...produk kosmetik popular dan murah kat US...so ini barang panas masuk Malaysia...harus la hot...dan kasi serbuuuuuuuu...istimewa Lipmatte jadi pilihan kerana jenis matte...tahan lama..wangi...dan warna yang cantik..tapi awas..pastikan original...bukan fake...semestinya aku jual original....bukti tracking penjualan akan disertakan untuk rujukan semua....US mari...

Order dibuka sampai akan diberitahu kelak...paham la ek ...order dari US kena cukupkan kuota untuk bilangan tertentu...so kalau nak cepat moh beli sorang 10 batang kekekeek...harga sebatang RM24 (tak termasuk postage (Semenanjung  RM6/Sabah Swak RM10)...apa lagi meh kumpul order ngan kawan kawan....untung postage tau...cepat cepat drop order....once confirm ...dan ada tarikh closed aku akan tuntut payment yer...so now boleh la drop order dulu...jangan backout buyer kay..tak baik tau......barang adalah PRE ORDER...urusan order bukan dari aku...aku cuma kumpul kan order ....tak tau nak color apa ok takpe aku boleh tolong consult kan...ewah macam beautician...kekekek..takde la aku consult sebab aku adalah pemakai tegar..dan aku ada koleksi..so boleh la sharing is caring...





Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935



Senarai Lipmatte


**Amsterdam - merah
**Monte Carlo - merah
Morocco - merah
Conpenhagen - merah maroon
Transylvania- merah gelap hitam
Ibiza - Merah light
**San Paulo - Pink 
**Antwerp - pink
Prague - pink 
**Milan - Light Pink
**Istanbul - Natural Pink
Cannes - Natural pink nude
**Stockholm - Natural Nude
**Zurich - Natural Nude
**Buenos Aires - Natural Nude
** Athens - Natural Nude
** Abu Dhabi - Brown Gold
London - Nude brown
Cairo - Very Nude
Tokyo - Light Pink
Sydney - Light pink
** Addis Abba - Hot pink


** HOT SELLING..





 Lipmatte hot selling NYX...

Koleksi Warna...confuse boleh tanya aku untuk advice...setiap bibir berbeza warna mengikut ton kulit

Terima kasih yang join order batch 1..60 batang semua nya.....

Tengok lambakan lipstick iolss teruja....

bukti aku tak jual fake...shipment 2 minggu dari US tertera tarikh dan deliver Malaysia


Koleksi terbaru untuk rujukan korang...hehehe....semua ni kepunyaan aku..hasil rembatan sama join beli Batch 1..aku jual aku pun beli tau...heheh next batch ada lagi lipstick bakal jadi koleksi hehehe..tunggu


ADDIS ABBA

ISTANBUL

MOROCCO

STOCKHOLM

SYDNEY

SAN PAULO

MILAN

CANNES

IBIZA
 ANTWERP

 CONPENHAGEN

LONDON

AMSTERDAM









4 comments:

S.n.Fariza said...

x sabar nk dpt i punya kak mi.
sakanlah raya dgn nyx. hihi

RedLife2Love said...

nakkk. aritu da terlepas order. huhu

Farra Da Smiley said...

Nak beli!! Huwaaa x bagitau pon

diana aziz said...

Mimy... lawa!!! macam nk rembat je. Nti kite calling2 ye.. :)

Google