THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 June 2014

NYX Kosmetik Selain LipMatte ada Dijual....

Ok nk update sikit pasal produk kosmetik NYX...sambutan agak mengalakkan...selain Lipmatte...order barangna lain jugak dibuka....dan gambar di bawah aku share kan antara hot item produk NYX...so boleh la join order sekali....aku adalah penggila eyeliner maka aku dah aim eyeliner marker nampak macam best je..oh ye yang Jumbo pencil tu pun top...aku ada satu warna hitam...pensil macam krayon boleh jadi eyeshadow mata...paling cantik aku tgk color bronze gold...hot item lagi Eyebrow cake powder...celak kening pakai brush..hah ni customer aku yang request tanya...pastu aku review youtube..haah la best.......adeh terjebak jugak....di datang kan dalam 4 color...dan 2 lagi benda yang aku rasa patut ada...foundation primer nya...aku tak pernah cuba tapi rasa macam nak cuba...satu shine satu pore...boleh menutup cela noda muka then sapu bedak..oh lupa nak cakap bedak compact dia adalah superb..tapi buat masa ni takde jual..finishining nya smooth.....cuba la ..mari bertukar ke NYX uolls...salah satu sebab nya harga nya yang mampu milik dan semua boleh dan mampu melawa....ok uolls raya ni nak glam glam tak...ehhehe.. yang penting ORIGINAL bukan FAKE..huhu


PRE ORDER dah update SELLER dah buka order last with payment sampai KHAMIS 19 JUNE 2014...lambat bye bye..next batch lama lagi nak tunggu...so kalau nak pakai raya cepat cepat eh...macam biasa boleh email  nor.zmy@gmail.com or whatsapp 0122056935....





Lip Matte yang hot warna warna nya


Senanrai harga jualan

Eyeliner mesti milik...iolls dah booking dua ni..pencinta eyeliner mesti grab

Celak kening pakai brush..hot item gak..aku pun tak tau ..customer request nak ni


Jumbo Eye Pencil boleh jadi eyeshadow


Foundation muka...review baca terbaikkk...
















3 comments:

Allene said...

macam best je foundation tu... uuu.....

FIERA said...

akak tak sempat tunggu gaji gomen ke kak....sobs sobs....

Chekgu Azrine said...

Knp xtggu gji sis..huhu

Google