THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 June 2014

Pre Order Lipstick NYX Kembali Lagi...BATCH 3 !!!!!!!!

Salam...hai orang orang keje gomen dah gaji kan hari ni..eh swasta juga...dan minggu gaji kan...baiklah atas permintaan ramai...order untuk lipstick NYX dibuka sepanjang minggu ini...dan macam biasa masih pre order...dan sapa yang dah masuk order batch lepas...order korang dah selamat di terbang kan ke US..huhuh ku masih menunggu tracking update status shipping...dah dapat aku share kat blog jangan risau ok..jangan risau..korang risau lambat aku lagi risau..sebab ini tanggungjawab aku nak memastikan lipstick selamat sampai....ok #bertabahlah ...2 minggu lagi ok...Insha Allah sempat pakai raya

Lipstick di buka sehingga 1 JULAI 2014..cepat ye order...minggu ni saja....sebab nak pastikan penghantaran dalam masa 2 minggu sempat la pakai raya....so jangan lambar ye...minggu ni saja..dan order hanya untuk SOFT MATTE LIPSTICK COLOR (SLMC)...kenapa ada buka batch baru?? sebab wholesaler kita baik hati beli borong banyak banyak special untuk raya....so boleh la selit selit order yang tak sempat nak order sebab belum gaji...so dah gaji ini lah masa nya ...sila sila.......mari order lipstick raya...ok ulang tayang semula lip matte popular ni...ok harga RM24 ye postage RM6 semenanjung...RM10 sabah/sarawak..

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp/sms :0122056935 (please jangan call)




Untuk makluman pembeli batch 2...selamat sudah ku order....yuhuuuuu


Senarai Lipmatte


**Amsterdam - merah
**Monte Carlo - merah
Morocco - merah
Conpenhagen - merah maroon
Transylvania- merah gelap hitam
Ibiza - Merah light
**San Paulo - Pink 
**Antwerp - pink
Prague - pink 
**Milan - Light Pink
**Istanbul - Natural Pink
Cannes - Natural pink nude
**Stockholm - Natural Nude
**Zurich - Natural Nude
**Buenos Aires - Natural Nude
** Athens - Natural Nude
** Abu Dhabi - Brown Gold
London - Nude brown
Cairo - Very Nude
Tokyo - Light Pink
Sydney - Light pink
** Addis Abba - Hot pink


** HOT SELLING..



 Lipmatte hot selling NYX...

Koleksi Warna...confuse boleh tanya aku untuk advice...setiap bibir berbeza warna mengikut ton kulit


ADDIS ABBA

ISTANBUL

MOROCCO

STOCKHOLM

SYDNEY

SAN PAULO

MILAN

CANNES

IBIZA
 ANTWERP

 CONPENHAGEN

LONDON

AMSTERDAM















CLOSED 1 JULY 2014 (order with payment)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui : 

 email : nor.zmy@gmail.com 

whatsapp/sms : 0122056935 (please jangan call)

2 comments:

safurara said...

akk?! serius u have all colors? gilak ah kak! hahahaha.

noor sakinah said...

akak.. boleh order lagi batch baru ni?

Google