THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 November 2014

3DC : 5 Cara Memenangi Hati Anda

As Salam...hari kedua #30 Days Challenge Blog... ok hari kedua...katanya 5 cara memenangi hati anda...wahhhhhhh feeling single ada orang mengorat lak...eh jgn memain jadi mak orang pun still ada orang mengorat tau... tetiba kakmi terfeeling sgt....ahh ngade sangat ni suka mak orang....pfftt

Actually kan zaman memenangi hati or istilah mengorat ni bang megat dah buat masa nak tackle dolu dolu....kemain dia....ayat power berapi meletup kawwwwwwwwwww....psatu dah aku pun terpikat.....tetiba nak flash back zaman bang megat mengorat boleh...sinonim la ngan tajuk challenge....


5 cara bang megat dolu dolu tackle jadi gelpren..memenangi hati katanyaa....

1. Pancing ayat baca blog nurmimy....katanya dah khatam habis.....reaksi kakak...hmmmmm harus la suka..sebab orang skodeng kita melalui penulisan kita...hehehe....kembanggggggggggggggg..dari sini la kami kenal...habis semua gambar di komen nya..

2. Selalu chatting dan chatting all the time...hahah nampak nau time tu takde keje kan....pantang online...sampai ke sudah ...pastu YM pun berkubur...terus calling ajeeeeee

3. Selalu ajak keluar dating...ha ni aku kalah..sebab balik keje je mesti ada terpacak mamat ni tunggu kat lobi....jangan tolak kata kaki nyongket...jommmmmmmm

4. Suka ajak makan dan makan makan....aku makan tenang sangat...hahaha nampak sangat kuat makan....gaduh je belanja makan....settle...nampak tak dasar kan

5. Pandai buat keje keje orang laki...eh dah memang laki...hahah ...maksudnya keje keje maintenance tu...pasang kipas...lampu...wiring...baiki kete....semua boleh...tak yah panggil orang...apa saja la melibatkan tenaga...ringan je  tulang....terpaut hati akak dekkkkkk ...

kenangan percintaan ewahhhhhhhh...gambo pun banyak dating makan je...hehe maluuuuuuuuu...tak sangka kawen ngan bang megat .walaupun dugaan banyak sangat...win sangat ni.,,,,berjaya mentackle jadi isteri...hehehe



ok 5 di atas tu sebelum kahwin ye...selepas kahwin hmm..sila terbalik kan la ye..hehehe tak nak cakap banyak tapi faham la ye dah rencam suami isteri...biasalah tu kan...anje anje fight membawa bahagia gitu...

Apapun kini lepas beranak...perkara yang paling berjaya memenangi hati ku adalah ...1, 2,3, 4, 5- ANAK ku FAYEL!!!!!!!!!!!..yee...Fayel win sekarang....apa apa semua anak..ingat anak....gaduh pun tengok anak tak jadi ....maka nya cara nak pujuk gaduh pun anak...oh anak memang win la ....berjaya ko tawan hati mama ye...terus melting




Fayel is win now.....berjaya memenangi hati mak dia sekarang...heheheh ...i love u b..











































4 comments:

mommycha a.k.a kak jenab said...

fuh makin terpacak idong nyer.. :)

Aeen said...

so handsome la gambar fayel yang last tu....biasa la kak zaman bercinta..ayat semua manis..dah kawen bak kata akak..terbalikkan la yeh..hahahaha

RedLife2Love said...

hensem boy da fayel skrg. peneman mama sepanjang masa. pandai amik hati ye. klu x mana nak dpt mainan. hehehe

diana aziz said...

Fayel si soooo ensem!

Teringat mase date mimy yg ke berapa ntah.. kite terserempak kat SR Bangsar South.... hihi

Google