THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 November 2014

3DC : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri

3DC ?? apa tu hahaha....30 Days Challenge Blog....motip ...sebab nak update blog je...kesian reader blog ni baca kisah bisnes....naik semak kan...hahahahok la buat challnge blog 30 hari la...so ada la modal nak update blog sepi sepoi ....

Ok Challenge 30 hari patut start 1 Nov..tp aku start dah masuk hari ke 4...hohoho...takpe la ...mari kejar hari yeayyyyyyyyy

cabaran hari pertama tajuk dia Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri ...heheh baik lah.....di bawah adalah gambar terbaru aku untuk hari ini....hari ini aku over sikit kaler baju nya....macam nk dinner...anugerah lawak warna pun ada kannnnnnnn....takpe ada aku kisah...colorfull hari hari ku....dress biru tu dah lama tak pakai....dah gem jadi dress tu ketat cutting tak sesuai la bertudung kan...so gabung la bersama kimono chiffon cardigan panjang..#sayajual....hehehe...so jangan takut main warna ye....belasah ...now orang tak kisah dah color tak sama ke apa...okeh..tu je tips...



Di match kan pula dengan tudung shawl jahit instant...aku suka tudung shawl instant...ringkas mudah...senang...sarung n pin...gitu...ala ala syria tapi bukan....color pilihan hari ni warna biru ...fayel cakap...mama blue olange la....hehehe...ok warna TM..eh tetiba




 5 Fakta Tentang Diri ..ok kali ni up good good je..perasan gitu,,, ..heheheheh ...jangan ada yang lari tikam diri ye byeeeeeeeeeeee

1. Comel-licious (bahahaha ..jangan muntah)
2. Pretty - licious (muahaha)
3. Adorable-Licious ( ada aku kesah)
4. Fabulous-licious..(wahhhhh konon je)
5.Gorgeous-licious( uwekkkkkk)



ok next challenge esok hari ke 2...bye



s

3 comments:

Miss Moon said...

yeyyyy mimie pun buat ...mak suka mak suka .

ok gaks buat blog challenge neh kan sebab tiap hari ada entry ...mak kadang ketandusan idea jugak nak apdate apa

wahh pandai Fayel kenal warna TM ...good job

Aeen said...

ok jugak combination kaler ni kak...akak memang always nampak gorgeous....:D

mommycha a.k.a kak jenab said...

oo kena buat challenge baru rajin update blog eh?
yela kalo dok bisnes entry je naik ye dok?
mana entry payel? mana?mana?

Google