THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 November 2014

Satin Shawl Harga Sama Macam Chiffon Shawl

Seperti di war war kan di canang canang kan.....aku jual satin shawl gak...satin shawl ni ekslusif sikit la ...sesuai kalau nak gi memana ocassion....weeding ke...event ke...ala nk gi keje pun boleh...glam la sikit.....kalau korang tanya kualiti satin ni aku tak leh nak jawab sebab aku tak reti bab rasa kain...aku tau jenis kain aje.......so korang leh try beli satu dan rasa kan jenis kain nya okeh...samada chiffon or satin...kalau orang tanya chiffon jenis berat ke camana leh la gak aku rasa rasa...satin ni memang aku tak reti...tapi aku suka satin....cuma masih gagal membelit dengan kemas..maklum la kain satin kan..licin la sikit....

Satu lagi kalau ada yang macam compare dengan pasar malam...pun aku tak kisah...takpe apa cikai sangat ke kalau sama dengan shawl pasar malam......tudung jual pasar malam pun ada je kualiti sama macam jenama branding top lain....beza kos kedai, branding...tu je so tak yah kondem habis la eh macam pasar malam...sentap tul...aku pun beli tudung pasar malam apa....jalan tar tu pun kategori pasar malam gak tau....so terpulang pada duit korang gak la...nak yang murah leh cari branding..nak borong meh la beli pasar malam or tudung borong aku jual ...

Okeh tu je...hehehe bukan marah tapi bgtau aje...duit masing masing....yang pakai rasa pun korang gak...kita tak leh paksa hak orang nak beli apa pun...ok mari cuci mata satin shawl lak....harga tetap murah...sebab dah aku bgtau ....aku seboleh akan jual harga mampu milik sebab aku pun pembeli jugak walaupun peniaga...gitewwww



SATIN SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : SATIN 

UKURAN : 185 CM X 60 CM (CURVE)-
 sama macam chiffon

WARNA :
Limited sila rujuk gambar ye


Grey gelap macam hijau & mint green hijau

Brown dan Light Brown
Purple macam biru dan purple 

Merah Cili dan Hijau Petronas

Ok akak dah cop hijau petronas....ngeeeeee nak pakai dinner ...tunggu ok cana la nak belit satin ni

HARGA :  

BUY 1 RM23

BUY 2 RM22

BUY 3 RM20
 Borong pun boleh 

6-10 for RM15

20 for RM12





Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935


2 comments:

Farra Da Smiley said...

lawa amats mimy

Bitt (double IS) said...

satin kan...i nak jup whatsapp

Google