THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 November 2014

3DC: 3 perkara yg anda ingin katakan pada bekas kekasih

Walaweh..apakah soalan ini...hahaha skip leh tak tak nak jawab...soalan yang errr perlu ke....tapi dah kata menjawab challenge ahri ke 5 #30daychallengeblog....saja cari pasal je..bahahaha...aku tak tau la kot kalau bekas bekas ex boy ada baca blog ni..or adik beradik sedara mara ex boy....hehehe...cuak mak tetiba...kot la wife dia...eh macam la wife tau..lalala unless ko bgtau ...

Macam aku sendiri kan...last aku citer pasal ex boy ngan bang megat masa kitaorg start kenal , couple, tunang ...cukup la dia tau aku pernah couple ngan sapa supaya tak ada isu di kemudian hari....isu ex ni adalah sensitif bagi aku...muahaha sebab aku dulu playgirl..ex boyfren ramai kot...yang steady ada la beberapa ketul...hehehe..banyak pengajaran gak aku dapat dari ber ex boy ni...satu perkara paling utama adalah Jodoh memang sudah tertulis oleh Allah...maka redha dan terima la ketentuan ini...so dah dijodohkan maka jaga la hubungan kita dengan sebaik nya sehabis mungkin...biarlah jodoh ini dipisah kan melalui maut..Insha Allah..

Sebelum aku kenal bang megat aku memang dah tak ada steady boyfren..last steady boifren...2 tahun selepas berpisah...pastu aku terus frust gile....lama gak hati aku nak pulih...lepas tu aku banyak la berkenanlan dengan ramai laki...satu pun tak berjaya melekat di hati..semua sekadar kawan biasa....tak leh pergi jauh...serik pun ada...nyampah pun ada...memilih pun ada gak...ngeeeeeeeeeeeee....satu perkara lagi...of course la bukan jodoh kan....

Untuk bekas bekas boifren yang mungkin ada membaca blog aku or tak baca lagi bagus...hahaha...untuk bekas bekas boifren...maybe ada yang dah ada wife, anak kan..selamat berbahagia dengan keluarga korang memasing....dulu aku pernah kecewa sampai cakap aku takkan doakan kebahagiaan hidup diorang..hehee tengah frust kan...okeh now aku ikhlas...untuk semua...aku mendoakan semua terbaik untuk yang pernah kawan dengan aku....cerita antara kita dah habis....tutup buku...aku pun dah ada kehidupan sendiri ....so terima kasih buat bekas bekas ex boyfren ku...sebab bagi kecewa....putus..tak putus tak jumpa la jodoh sekarang kan...bless uolls...sebenarnya kekecewaan dari korang la buat kita lebih matang ..ini lah erti kehidupan sebenar...yes chill bebeh....selamat berbahagia semua bekas bekas ex boifren...hehehe enjoy your life , healthy, family...saya maafkan segalanya awak awak awak awak...ok bye...hahaha...cukup kan ada 3 point ...











2 comments:

Shakina Farhan said...

hahaha..betul2..tak putus xjumpa la jodoh sekarang..seme ade hikmahnya..:)..dpt yg lebih baik..:P

masniwati rahman said...

Ko dah knape.. Tetiba ingat ex. Hehehe.. Kitorang lagi best. Husband akak ckp, saya x tanya past time awk so jgn tanya past time saya.

Google