THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 September 2014

Nasi Arab by Arabian Kitchen - Hanya valid COD !!!!!!!!!!!!

Maaf baru hari ni sempat nak up pasal nasi arab terlajak laris...ye sejak entry cara mudah masak nasi arab mendhi di sini..masa tu harga pun masih murah lagi RM14....now harga dah naik ye...memang tertera di packaging 1/2 kg RM17..1 kg RM30...permintaan untuk nasi arab ni terlampau banyak...hari hari aku dapat email...lagi nak raya ada ocassion...nasi arab by Arabic Kitchen ni adalah tersedap yang aku pernah rasa...tanya jugak testimonial lain ..ramai suka yang ni berbanding keluaran lain di pasaran....mudah di masak...tak perlu menumis...siap sedia bahan.....nak cuba kena la try beli...nak raya ni....

Untuk order sebelum ni...minta maaf kadang aku tak sempat nak reply...maaf ye kadang lupa....dan kadang aku dah penat reply benda yang sama...iaitu nasi arab keluaran arabian kitchen ni tak boleh pos...ahanya boleh jual COD....ye COD only...sebab packaging dia adalah frozen food...dan plastik dalam aluminium foil...so tak sesuai untuk pos...perkhidmatan kos pos akan bertambah....caj akan tinggi....so better COD....COD COD area adalah di 

Bangsar, Menara TM - Free working hours ( Mon- Fri)
Petronas Batu Caves - Free After working hours,/ weekend
Kawasan sekitar wangsa maju, ampang tambahan caj RM10


Whatsapp/ Telegram untuk order COD - 0122056935
Email - nor.zmy@gmail.com


** Sila order sehari sebelum...




Nasi Arab by Arabic Kitchen produk frozen..so no POS...hanya COD saja...

Harga adalah tertakluk pada pasaran dalam brouchure ni ye..haraga termasuk dengan beras ye...



Nasi Arab Mendhi yang senang mudah...dan sedap...1/2 kg beras harga RM17....

Keluaran baru Nasi Arab Mesri Bookhari...RM19 utk 1/2 kg beras











3 comments:

diana aziz said...

Nana penah beli & dah 3 kali masak nasi arab gune pes ni.... kena guna air rebusan daging, mmg lagi kick!! xrugi beli pes ni!!

Wawa Yusoff said...

Alaaaaa....COD je ke?? tak adil...tak adil... :p

ammar0466 said...

Cara gunakan pes nasi arab ni
https://www.youtube.com/watch?v=Zs9xVXPZ2Ho

Google