THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 September 2014

Welcome Lenovo ..Bye Samsung...

Sobb ...selamat tinggal ku ucap kan kepada samsung note 1...yang sangat best itu....note pertama mampu ku miliki..pastu dah tak mampu dah....hehehe...tekonologi now dah sampai note 4...hmmm...tak leh nak follow la.....pakai la note 1 sampai rosak....haah ye almost 3 tahun gak la...memula note tu milik bang megat..pastu bini merengek nak tukar pakai note...so beralah la ...aku pun pakai la note sampai lebam...hp paling best kot menepati kehendak aku...besar ..kamera ok...i love note...walaupun note 1 aje...note 1 rare dah sekarang...mana ada keluar baru ...ada pun second hand banyak la...

Masalah note 1 yang tak dapat dibendung adalah charging  pot yang kerap rosak...3 x aasik tukar...jadi bila kena kali ke 4 aku amik keputusan nak tukar hp baru...sobsssssss..walaupun sedih gile macam putus cinta...ngekkkkkk..note 1 aku banyak memori..gambar video...nak transfer tu makan masa gak la...disebabkan hp adalah benda penting bagi aku untuk komunikasi terutama sekali urusan bisnes...pitam oi...lost contact...menangissssssssss... so survey la apa hp best..rasa nak samsung tapi serik pun ada.....ramai suh beli selain dari samsung...samsung kualiti tak ok...

Apapun selamat sudah membeli Lenovo...Lenovo aje la kali ni...Lenovo je ikut bajet...bajet tak bajet sangat la...tukar samsung note amik lenovo S960...aku tak tau sangat spec hp ni...yang penting bg aku nak kamera lawa...hehe...pastu nk besar mcm note.....dan nilai trade in sama dengan Note 1...hmm maka dapat la Lenovo S960...ok la tu ...13mp kamera...huhu selfie 5mp....cuma tak besar macam note..size 5 inci je...takpe ar...janji boleh pakai...selfie selfie in da houzzzzzzz

Ye pakai tak tau berapa tahun ni...memoga lama la ye...maybe 3 4 tahun ke...ehh ye ker...teknologi hp ni makin lama makin tinggi..pastu kasi tukar...ingat lagi masa org sibuk blackberry aku pun sibuk nk berbbm huhuhu..pastu teknologi touch pulak...tukar la note...ni apa lak kali ni ye..macam macam...jawab call dah tak penting..yang penting leh internet...whatsapp , telegram...hah ni penting...dan FREE...yang penting aku suka instagram ...heheh..sebab iolls takde facebook...so banyak share gambar dalam instagram....hidup instagram...heheh..sian kan takde facebook...kata dua oleh bang megat...instagram or facebook...err instagram la....so bye bye facebook...


Selamat tinggal sayang samsung N7000 (note 1)....sobsss sedih macam putus cinta ko...



Welcome Lenovo S960...please be nice okay..jangan ngade banyak songeh..nak pakai lama ni...3 4 tahun uhuhhuh...


Lenovo yang memula aku rasa macam tak best errrrrrrr tak biasa kan...tapi dah 2 hari pakai ni...eh macam best wakakaka...sudah mula la tu...lupa diri...dasar hilang lama ganti baru

Bangun pagi terus main selfie selfie ngan anak bujang...hi...selamat pagi ahad
Macam tak biasa hehehe..selfie muka......eh best camera lenovo...ada beauty...tak payah pakai 360 dah...glowing face gitu...

pastu godek godek lagi...fayel nak fish lens...nah amik fish lens nak...suka kemain dia tengok pic ni


7 comments:

Aeen said...

waaa...dah bagi lenovo dah....ain pun still skang pakai note 1 yang skrin pun dah retak seribu..xde budget lagi nak tukar baru..sob sob sob..

Ida Puanstoberi said...

ramai jugak kat opis ni pakai lenovo. bos pun pakai lenovo. aiols je setia ngan samseng nih. huhu. masih lagi ngan samseng S2 (sayang gak yg ni..tp rasa cam tak lama je hayat dia jugak nih), pastu note 8.0 nih utk internet.
kat kg anak buah pakai lenovo tab tu.. cam bes jugak.

diana aziz said...

Samsung nama je lebih. tp x bkualiti.. nana lg prefer Xperia atau Lenovo. Jangka hayat Samsung 2 tahun lbh je... Xperia & Lenovo lagi lama jangka hayat. Last xperia nana pakai 4 tahun lbh. Org kaya je pakai samsung. boleh selalu tukar2. ngeh ngeh ngeh...

Allene said...

tu dia... dah br.. lin nak try oppo kakmi... tgh kumpul sen ni..kikiki

Siti Shuhadah said...

sama la kite!!! S960 best kan... yg penting camera dia best sgt...

Farra Da Smiley said...

amboi...henfon baru! baru syok ber selfie heheh

Azman Rosman said...

Assalamualaikum,


Hidup lenovo!!! saya dan isteri pun guna lenovo!!!


Jemput singgah blog saya semua

[ http://azmanhayaty.blogspot.com ]

Google