THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 September 2014

Milana Bra Dah Ada Jual Juga Disini

Seperti sedia maklum ...aku memang menjual Genie Bra...Alhamdulillah Genie bra sehingga kini masih lagi mendapat permintaan..Genie Bra ni sedap pakai...dah cuba sekali akan beli berkali kali..pastu promote kawan kaawan..sedara mara..mak kakak adik....tak payah nak cerita gebang sangat...beli sekali cuba...testimonial aku berlambak lambak cakap best...cuma tak reveal dalam blog je....tak sempat nak crop satu satu.....tak best takpe itu terpulang pada selesa masing masing....sapa suka ok je...tak suka jangan la nak menyalahkan peniaga....macam la genie bra ni aku yang jahit kan...genie bra ni keluaran kilang....barang pun bukan kilang malaysia..kilang dari china nun....

Ok untuk yang suka genie bra tu..ada satu lagi koleksi menarik ada renda renda...nama dia MILANA BRA....cantik uollss....didatangkan dalam set of 3 jugak...jimat jugak...harga RM45..termasuk postage RM50...warna yang ada set klasik saja....so sapa yang suka style unik renda renda seksi jangan lupa dapatkan milana bra....order milana bra dah dibuka...dan sedia maklum untuk ke berapa kali ni....aku jual pre order seminggu ye....setiap jumaat order closed with payment..dan barang akan di pos setiap hari ahad...so jangan duk ulang tanya ready stok ke tak ....please sayang sayang...pre order ye....pre order kena sabar menunggu barang sampai tiba dengan tenang...dont worry aku bukan penipu nya orang...selama jual genie bra ni...semua dah selamat sampai ke tangan tuan empunya badan....


**BERMINAT NAK ORDER UNTUK PRODUK SEPERTI

  • GENIE BRA
  • GENIE CAMI SHAPER
  • MILANA BRA
  • HIGH WAIST PANTY ...


SILA KLIK LINK http://nurmimy.blogspot.com/2014/06/pre-order-genie-bra-cami-shaper-panty.html YE...UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA....TERIMA KASIH JUGA UNTUK CUSTOMER YANG MASIH BERMINAT MEMBELI PRODUK INI...MUAHH I LOVE U MY CUSTOMER









3 comments:

ameris said...

wahh...mcm2 ada kat kedai mimy skrg..

Ndra Jamal said...

1 set warna boleh pilih tak? warna coklat nampak cantik.. :)

anisz said...

Blkg pon sm mcm genie bra ke?xde cangkut?
Dlm ada breastpad x?

Google