THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 April 2009

Cuti-cuti & Makan-makan

Jumaat mlm Sabtu
 

Balik keje ..mak aku ajak makan luar…kali ni mak aku teringin nk makan lain selain dr nasi ..jd aku nk bawa makan western..kebetulan aku bestfriend mak aku ; cik norby dtg umah then aku ajak sekali join makan..jadi mmg rezeki dia la..abah x ikut sbb dia mmg x suka mkn luar..pelik kan…mmg dia cam gitu..lg dgr western..hmm lg la reject 100%....peningnya pkr nk cari tempat makan..last2 aku terpikir nk mkan kt Kg baru..then aku bawa la gi CHOP n STEAK, kira tmpt top la gak kt KL ni kan…tp satu hal tension kt sini parking mmg pack…nsb terjumpa kak ann dan abg bujal yg sememangnya org Kg Baru..then diorg yg tunjuk arah mana pot nk parking…. …ajak mkn sekali diorg xmo..kata dh kenyang…xpela maybe next time.. thank again ya sis and bro
 
the meals
cik norbee+mum+me
mum bff
habis ke dik oi
mak ai tasha nya leh sharing ni
wajib tunjuk nama kedai
jgn x caya..tasha yg snap
tasha cute in da house



Ahad
 
Lil sis Dira ajak tgk Movie..so we all pegi kt One Utama…sbb sini je tmpt plg dekat ngan umah aku ..plak tu time kuar dah kul 4.00 ptg…my mum x ikut sbb my niece tasha demam panas…jd tok mak nk jaga cucu kesayangan dia…sekali lagi utk kali ke baper ntah..sis ekin x dpt join..hehehe..jgn jeles lg yekkkkkkkk…..:-p….lebih kurang 4.30pm smpi OU…then cr parking yg mmg penuh on weekend..cari nya cari …jumpa parking…then terus go to GSC..nk tgk time schedule movie..queue up again!! then the showing movie is on 7.30pm..ermm lama lg nk tunggu kan…lil sis dira dh merungut lapar..ikut hati aku nk mkn western ..tp dira nk nasi …jd aku bawa makan kt KLUANG STATION…mak mmg suka kopi kt sini...kaw baik punyee..mesti mlm sure mak x tdo ni...hbs2 mkn pn still ada masa lg about 2 hours to waiting the movie time..shopping time..then aku pun sbnrnya nk beli sesuatu utk diri ku sndri berkat dr duit BONUS…apa dia?? Surprise..!! next blog…will share what i was bought in BONUS....So really mean it to me…it by cash not cc…yeahhhhhhh..then aku sempat rembat kasut dr VOIR for RM20.05(70% less)..yes la...
 
dira menikmati..lapar giler la tu
addicted to kopi..kawwwww
dtgla ke Kluang Station ..eheh promote dira cover cun..nyampas
new shoes of work for only RM20.05 from VOIR..huhuh



3 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

cute nyer tasha.. patut la tok mak syg dia... so da mcm duta " Kluang Station " hehe...

TinTaDariHaTi said...

Hahaha.. layak jadi duta kluang station.

*kasut tu lawalah... simple but nice.

Anonymous said...

arghhh...menci..menci..g mkn chob n stick xingat org kt sni..urghh!! [-(

Google