THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 April 2009

Ada Aku Kesah !!!

huhuhu..hr ni status mak semua tulis benda2 ni..sbnrnya ada tp cam xder...ehheeh..oi apa daa...mmg aku ni jenis x kisah so what kann...cuma sometimes bila sesuatu happen kena kt batang hidung kita sndiri..kita akan rasa ADA AKU KESAH!!!....tp kadang2 kata orang kena kesah kan jugak ... klu x kita rasa cam bagus plak...its not good for healthy...berbeza tau antara cam bagus n konpiden..mak konpiden hokehhhhhhh.....cam bagus tu rasa mcm dia la hebat..dia la yg perfect..dia la yg betul org lain sumer ntah apa2...opsss nk jawabb..ADA AKU KESAH........eheh..cam konpiden ..hmmm bagus klu pkr positif..tp manusia kan..negatif pasti ada..cuma kena ngan pertimbangan yg waras...sometimes kita x sedar apa yg kita pnh wat org terasa...ha ini kes bahaya...keterbukaan itu penting...tp jgn buka baju...no no no!!! auwww... mak ni puas ikut ckp org tp happen kt aku nan ado..org pijak2 dr belakang lg ada...(klu massage best gak)mcm aku xder perasaan kan...aku cuba nk memuaskan hati org..tp hati sakit giler...pn x guna gak..tp tu la sometimes org x leh nk terima gak ngan cara kita...waduh gawat deh...gi mana ini lor...ermm aku dh dpt jawapan yg aku cari2 selama ni..finally..katanya disebabkan lifestyle aku ...hmmm lifestyle aku teruk ke?? adakah disebabkan cara aku yg sememanya giler tp waras ini..dia nak hide mak.....pastu disebabkan mak ni ramai kawan vs peminat..(ada ke)...nonsense tul...ada aku kesah!!!...opss aku kesah!! sbb mak hilang dia ASAP...menci tp sekurangnya aku bkn MS HIPO...(bkn bluehyppo yer.. tp mcm kena je kan..hahahah).. yes i am yg funny, giler, selamba...terpulang la nk accept ke x...ADA AKU KESAH !!..bak kata pepatah...'terimalah seadanya...cheh wahhhhhhhhh".....(abaikan ayat gedik itu)...
p/s : kalau rasa diri tu ada kekurangan, jangan alihkan perhatian terhadap kekurangan diri anda dengan mencarik kekurangan and kesalahan orang lain. Itu menipu diri sendiri namanya...piss yawww

5 comments:

TinTaDariHaTi said...

wahhh... emo btol nih..! Sabar mimie. Let bygones be bygnes, keyh. Doakan moga mimie leh jumpe prince charming yg mimie tggu slama ini...

puteri intan said...

weh...macam g****ng je ko pnye post ni, tapi leh tahan best gak..hehehehe

MimY HaMiD said...

tinta : sapa makn cili..pedas satu badan lol..
intan: janji mak lepas..Ada Aku Kesah

tHEoNeANDoNLy said...

ada aku kisah..hehe.. so the..

MimY HaMiD said...

amud : very theee

Google