THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 April 2009

Bowling vs TGI'F

Aktiviti petang hari yg dah di set utk bermain bowling....yeah its farewell cum game...kat Pin Junction,Cineleisure Damansara...aku ni bab main bowling x minat sgt...boring giler...aku main 1 game je ok...masuk 2-3 game...lemau!!..klu aku main ngan bdk2 GXIXG mau diorg balun aku sbb aku nk cepat habis...ntah ar dr dulu lg..sbb tu aku digelar Ratu Longkang..hihihi....tgn x lurus...tp aku klu bowling menang kecoh..huahuahua..x kecoh x best ar beb...kasi havoc skit...br best..menang kalah belakang citer...luck ar dpt geng ngan Ezuan & Kak Shahida..diorg pn selamba n kecoh..dua2 ni ada gk la stripe tp aku?? ahahah nan ado....kira rescue la utk group aku..harapkan aku..habis la...corot...aku rasa aku x terror sbb aku stress kot..bak kata kak ida nak main bowling x leh marah kena cool..tarik nafas panjang2..eheheh..iyorla tu..aku ni klu dh sememang nya cool ke apa..ttp Ratu Longkang...terima saja la ...yg pasti 2nd last female tercorot....mak sokaaaaa.... esoknya kaki aku sengal2 sakit..mcmlah aku buat stripe kan...apa kes?? heehe

pis yaww..muka x bersalah setelah berjaya membuat balingan longkang...huhuuh

aku klu gi memana x bergambar jgn panggil nama aku la yer....pn. siti pn dlm hati agaknya ckp "apa kena la bdk2 PA GIA ni sawan benor"...hehehe

After penat bowling2.....rezeki ya rezeki ...Mr.A (bf diana) nk belanja makan ...mak mcam segan2 tenuk la...pirahhh gi bagan lg bagus...heheh segan konon...yerla...mak kan innocent.....wakkaka..opsss.....mak x tolak rezeki...bedal je...mana2 pn buleh...semestinya la awek dia pilih...xkan aku plak kan...lebih sudu dr kuah plak...na, nasib baik ko pilih TGI'F..mak dh lama gk x mkn TGI'F..lebih2 lg org banjer...aduhai...mak sokaaaaaaaaaaa!!!....thanks MR.A....moga murah cepat kahwin n rezeki dan pasni leh belanja lagi ...mana tau gi CHILI'S plak ke??? opsss alamak terlebih sudah....Prapppp...to Mr.A jgn lupa avalaible engineer tuk mak ....opssss...

MR.A...the sponsored of the day...tgk tu siap potongkan burger lagi...heheh aku menikmat fried mac & cheese....ummm yummy sedap bangat..lagi2 FREE

Buah hati jantung,limpa,paru2 ms.diana...(Mr.A)....wah mesra gitu...Mr. A jgn wat lupa lak Engineer utk i yer...mak tunggu ngan sabar ...opsss

tgk aku steady je pose sorang..mkn pn leh pose...lemonade sedap gilos...terasa smpi tekak...
Tisu TGI'f...motif?? nk kasi tunjuk la....apa daaaaa

Fried Mac & Cheese...sedap siot..sorang 2 biji hokey...klu mak sorang mau semua aku mkn...
Boneless Wings...ermmm nmpk dlm menu sedap...pedas la plak...bedalll
Sizling Chicken & Cheese...best gak ar...aku suka tang potato jek....ayam tu grill best gak..
Friday's® Cheeseburger...aku dh x larat nk mkan...lagi2 aku beef mmg kureng..leh tahan besar... take away n pack...kena bawa blk..boneless wings x hbs mkn..Mr.A x suka membazir...huhuhu..baik bos..ha sekaligus leh ar tgk venue klu korang nk mkan ada kt plastik tu... xyah tanya aku kat mana kan

2 comments:

Anonymous said...

mimy, main bowling takdak kaki..panggik kr akak' ...kak shaidah

MimY HaMiD said...

anon : kak shaidah dtg bgtau le..tp x nk bowling boring

Google