THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 April 2009

1 April & Bos is Leaving

Aku nk citer hari ni..aku dpt bos baru..my former bos ms azura were leaving to procurement team..sedih gak ..nk ikut..VP lak x lepas..nk ikutkan aku baru je keje ngan dia about 1 1/2 yrs..dr mula aku masuk le..mula2 masuk keje x expect dpt kt GIA..pastu tgk kt surat tertera nama CIK NOR AZURA..waduh bos pmpuan..mak ni dh cuak..yer la..aku alergic ngan bos pompuan..dulu ex bos lama aku pompuan le..perangai mcm haram.......benci giles..dh xmo citer psl dia..kang mak sakit hati okey...ok smbg blk..pastu mak pn di bawa HR ke Internal Audit tingkat 9 selatan...then bermula la episod mak melayan kerenah bos..dlm hati berdebar sbb pompuan...btw..aku bkn x suka lady boss..pengalaman opis lama buat aku serik n nyampas..klu laki ni ada la skit rasa kompromi...


Pada mulanya susah juga nk mengenal karakter my bos ni..sbb she so serius in work..work hard..inteligent..mmg patut dia berada di tmpt nya skrang as GM...she is very good..good mentor..mak gigil gak tau mula2..asyik kena sound jekkkk....smpi telinga mak ni KEBAL.....pastu mak dh x heran..smpi aku rasa nk gi keje rasa MALAS...sbb nk menghadap keseriusan dlm keje..sedar x sedar i think much better than the previous...serius..byk sgt improvement...lama kelamaan me n my bos blh bekerjsama menjadi 1 team..sebenarnya dia sgt la baik, memahami staff, boleh bertolak ansur..blh di bawa berbual apa je topik n aku makin selesa...tp tu la..mak sedih x leh nk ikut diaaaaa..waaaaa...apakan daya...aku dikehendaki di audit ni (mcm la aku auditor kannnnnnnn..hampeh)...just wishes best of luck for my bos Cik Azura..will miss u my mentor..pasni tugas baru aku mengenal karakter bos baru..huhu

4 comments:

Kasih Aleeya said...

hi mimiz.. sabo yer.. mesti sedih sbb biler dah comfortable tetiba nak blah plak! tp i x suker gak boss pompuan.. sbb pompuan ni period..jadik dia leh jadik meroyan at any time!! nyampah..(mcm aku bukan pompuan plak..heheh)

TinTaDariHaTi said...

Sabarlah mimi. Cik Zura tu mmg best w/pon mulut dier tu laser skit. I pn pnh kena dgn dier. Huhuhu.. Takut i tau.. But U had learned more from her, right? She's really a gud mentor. By the way, slamat menjage bos baru yg hensem.. Jgn tergoda lak. Dier laki org, keyh. Hahaha...

MimY HaMiD said...

filla : pompuan mmg xleh jaga pompuan..eheheh..klu pompuan jaga laki blh..ahahah

tintadarihati:yup more..thanks to her..u takut i lg takut tau...mengaum cam harimau...

rina is pink is sugitani said...

xsuke keje ngn bos pempuan...leceh sgt..

Google