THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 October 2014

Wristlet MNG Baru Saya dari Luni Collection..Sila Follow Luni Collection Ye

Sekarang trend purse/ wallet dah ganti ke trend wristlet/clutch…aku dah memang babai purse wallet….pakai wristlet je senang…sumbat semua…sejak handbag aku hilang kena curi hari tu sekali ngan wristlet Guess…satu lagi wristlet Zalora…hah ko 2 terus hilang…biasa dua  ni aku letak dalam handbag…satu untuk buku bank ASB tabung haji dank ad kad shopping…satu lagi untuk duit handphone…masa hilang kedua nya sekali…hoi jangan cakap la…hilang kesemuanya…susah nya alahai ibarat pendatang asing…

Lepas hilang tu aku pakai la purse semula…nasib baik ada brand MNG lama dah aku lempar…yang lempar tu la ko cari balik kan guna pakai semula…hehehe purse hantaran dah jahanam brand Charles & Keith…kira brand MNG ni ok la..MNG ni bang megat present masa memula bercinta…I seeee..terkenang kenang gamak nya…lepas kawen beli sendiri la ye…huhu…

Misi mencari wristlet nak ganti purse..lebih suka wristlet berbanding purse..aku nak letak handphone sekali…sumbat je semua…kurang risiko pelupa dan cepat hilang …aku kan careless…of course nak cari yang murah..tak nak mahal…harga nak below RM100..hamboii…hheheh ye jimat kekdahnya…tapi tapi nak brand…nak la gak ada brand kan...

Pencarian wristlet dah berjaya jumpa….korang boleh beli kat instagram @LuniCollection…hah kebetulan tau Luni Collection ada buka booth kat Menara TM last week..Luni wasap bagi tau datang la singgah kedai dia..harus la kan…Luni Collection ni menjual handbag…terutamanya brand MNG/MANGO…yeaaa I like….aku suka brand MNG..brand zaman akak keje memuda dik…dulu selalu je singgah KLCC MNG…dedulu kalau MNG sales laju je terpacak kat KLCC…now dah berlambak brand..pastu badan gemuk MNG takde dah size baju…tapi handbag purse boleh la beli…tapi harga still mahal MNG butik  biasa above RM150...i know sbb i peminat MNG masa muda muda hehehe.. 

Special kat Luni Collection ni..harga dia berbeza butik…jauh lagi murah ....tapi jangan risau still original…dia jual defect item MNG…defect nya pun tak banyak sangat nampaknya…ok sangat…aku belek handbag kat kedai dia…lawa lawa oiii…tak nampak langsung defect apa..so berbaloi la kalau sapa nak cari handbag…boleh follow LUni Collection…

Aku dah dapat 1 wristlet idaman menepati citarasa…warna pun memang nk sangat hijau…yeayyy …sudah ku miliki…thank bebanyak Luni…tq dear….kemain akak melaram wristlet hijau MNG baru…asik membelek aje..hahah dasar jakun…so uolls sila follow Luni Collection ye..now dia tengah buat sales aidiladha tu…banyak harga markdown…harga mampu milik..i bet u bawah RM100....follow ye instagram

@LUNICOLLECTION
@LUNICOLLECTION
@LUNICOLLECTION




hah ni la wristlet idaman hati...fav color n patern...now Luni Colledtion jual RM45 ye...murahhh okay


oh my MNG......heheheeh...berbaloi tunggu punya tunggu...tq yer Luni Collection...design ni memang tak tukar lain dah

 Sedia untuk sumbat segala ....kasi campak...besar pun besar..just nice...


Selfie dengan wristlet baru ecehhhhhh...selain hijau ada banyak color lain...gi jengan Luni Collection ye


 Owner Luni Collection yang pemalu tak nak tonjolkan muka...tapi dia baik...peramah orang nya...

jangan lupa korang cepat follow LUNICOLLECTION kat instagram ye..now tengah sale gile sempena Aidiladha...puas hati beg semua below RM100




3 comments:

Lavender violet said...

kak mimy lawa nye skirt tu..
beli kat mane?

Liyana said...

yeah akhirnya dapat beli wristlet pojaan hati.

sy pun pakai wristlet. senang nak sumbat semua sekali. :D

Bitt (double IS) said...

hijo u! cantik

Google