THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 October 2014

OMG..13 BE Masukkkkkkkkkkk !!!

Lately aku akui memang jarang update blog selain sambil sambil bisnes aje...singgah angin lalu orang cakap.....bila mood nak update aku hilang mood...nak kata bzz keje....bzz tapi look likee bzzz aje...huhuhuhu...dalam jarang update blog tu...check nuffnang...tanjat kakak....mencanak Buffered Earning dari Nuffnang....padahal tak update pun...ada ke orang jengok blog picisan yang dah tak laku ni hahaha.....apapun rezeki ...jangan cakap kakak berlagak lak....kakak cuma tanjat sebab kan jarang update blog...tanjat sesangat la....13 BE on going....pewittttttttttttttttttt.....dah BE berlambak tu moh la merajinkan diri update blog ye kakak.....sila kakak....



5 comments:

Norma NML said...

rezeki tu..alhamdulillah..:-)

Miss Moon said...

kennnnnnnnn

tetiba je jadi banyak gilerssssss

sonokkkk

Ann Ishak said...

lepas ni kena rajin update ye kakak :)
untung2 beribu lemon dapat nanti

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

banyaknya sis! aaw..jeles =)

Allene said...

be kita kena tarik balik..huhuuhuh... ada problem aritu kak mi.. tu yang bnyk masuk tu.

Google