THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 October 2014

Chiffon Shawl Murah Saja .

Salam isnin….salam maal hijrah semua…buka buku baru..tutup buku lama…tapi buku lama aku takleh tutup lagi…ada yang masih kena selak sikit sikit…hehehe…..semepena maal hijrah juga …new look dari segi tudung…dah tukar ke shawl…hehehe ouch……memula asal rasa nak pakai…saja je suka …sebab tengok kegilaan ramai chiffon shawl macam lawa je…pastu try la beli..dan lilit belit…fuh amik masa 15 minit …syria 1 minit dah siap..tapi nak kelainan nya pasal…hahaha sanggup

Pastu melaram la aku bershawl …dan sebab bershawl ni …bang megat kata eh lain la yang pakai tudung ni…kembang kempis hidung…napa bang..lawa ke…bang megat laki ego payah la nak cakap cantik…tapi akak tau dia cakap gitu makna nya akak cantik..ok lariiiiiiiiiiiii bahahaha….ok start nak perasan dah ..pastu kan….esok nya aku pakai shawl lagi…pemilihan color semua pastel…ubah pulak asik color block je…so feeling sweet kan pakai pastel hehehe…bang megat cakap lagi…tapi aku tanya dulu la…mana ok Syria ke shawl..dua dua pun ok …apa je..tapi yang macam ni nampak lain…ok la sikit…ye dalam hati cantik kan bang!!!!!!..

Sebab suka shawl…misi memborong shawl…cantik di mata bang megat….borong semua color dengan harga yang super murah….dan sebab murah..terpanggil rasa nak menjual chiffon shawl juga…aku suka sharing benda murah dengan orang…untung tak banyak tak pe…janji mampu milik….so deal la ngan supplier….ok nak borong nak jual shawl…yerrrr akhirya terjual lak shawl heheh…memang maal hijrah pembuka lembaran baru….

So the new addition bisnes nurmimy adalah shawl…start dengan chiffon shawl…pemilihan kain pun aku teliti gak …tak de la mementang murah aku rembat….tengok gak jenis kain..chiffon banyak …ada nipis..tebal…lembik…chiffon ni memang okeh…terletak je kat muka..yang penting besar juga….aku beli shawl  ni refer orang yang biasa beli shawl gak….aku bawa Lyana MK…dia memang terror gak la bab kualiti kain..sebab dia pun tokey tudung baju…so dia kata…kak proceed boleh jual…kain chiffon okeh…lebar pun besar…so boleh tutup dada……ikut gaya melilit…tq so much Lyana MK...kalau tak kerana dia nya mengkaji memang aku tak reti jenis kain kain ni


Okeh salam tahun baru maal hijrah…kita jual shawl…orang lain jual shawl kita pun nak jual shawl…eheheh…apapun sikit pun tak ada nak irihati hasad dengki…rezeki masing masing…bumi Allah luas…so apa adanya nikmat dan rezeki kita sesama nikmati…giteeww..kan .shawl aku tak de label pun ..tapi ku panggil chiffon shawl sudah..tapi di atas branding mimiziouslicious…matikla tak nak kalah jugak …hehehe…rendah diri jemput la mencuba chiffon shawl…harga ditawarkan murah sebab memang suka sharing benda murah…



 Chiffon shawl pertama sempena maal hijrah...aku paling suka patern belit macam ni...ala2 irma hasmie..tapi ya ampun nak pin belakang..sakit tangan ....color soft purple ni cantik kan...pastel color memang sweet

Warna pilihan hari kedua pun pastel color...mint green...serius warna ni memikat hati...dan ehem bang megat asik la cakap muka lain muka lain....masih proses membelit tudung..depan tak cantik

candid by bang megat....tak sempat nak terpacak dh snap....tudung hijau pastel baju polkadot...tapi kena kan...mint green ni sweet la

Shawl ke 3...soft pink....gigih shawl tu gi keje..padahal dah lambat selambatnya....tapi aku pujuk bang megat tumpang dia la hari ni gi keje....shawl punya pasal

Lyana Mk dah rasmi dulu chiffon grey..tq beb...sudi jadi advisor pemilihan kain....toeky segala tokey ni...hehehe

Borong 9 helai terus....aiyokk tengok esok hari hari bertukar chiffon shawl...sebenarnya ada projek gak...shawl ni akan ku hantar jahit jadikan shawl instant

Yeayy mari berniaga...CHIFFON SHAWL ...good quality....murah je nak jual..mampu beli katanya...baru share kat wasap grup ...ada yang dah borong setiap color 10...terharu lak rasa......masing masing sibuk nak 10 color setiap satu.....tq geng kedok



CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 60 CM

WARNA : ADA 11 WARNA ..RUJUK GAMBAR

HARGA : 
BUY 1 RM25
BUY 2 RM 20
BUY 3 RM18


 Borong pun boleh 
10 for RM15
20 for RM12



ALL INCLUDE POSTAGE !!




Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935




4 comments:

Allene said...

cantik... nampak kain dia ada quality...

NM03 said...

selamat tinggal syria. hehehehe

anis abdullah said...

Ok ni melampau. Tapi aku kalau datang rasa kain kat rumah ok ke tak?

eda said...

ye la ... lain muka mimy pakai shawl ..
suka style mimy pakai yg kaler pastel pink tu ... yg tu sweet

Google