THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2014

Shawl Instant Yang Best Version Diri Sendri Pakai

Seperti sebok di uar uarkan dalam entry baru ni #sayajualshawlinstant....gituuuuuuuu....yer di jarakkan berbunyi saya jual shawl instant pinless....yer shawl instant untuk pencinta tudung shawl tak reti beli macam aku lettew......hari tu bagi model pakai ...hari ni owner penjual lak nak pakai....korang nak tengok aku pakai sangat kan....muka tak la cantik comel macam model hari tu...tapi model versi pipi pinggan labuh kembang semangkuk boleh la...takpe yang penting shawl instant ni best bebeh....ok color selamat hari ni ku pakai hitam...hehehe...jangan lupa korang shawl instant jadi kan koleksi....ada warna menarik untuk digayakan




HARGA : RM40( Postage RM6/ SS RM10)

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935





model pipi kembang semangkuk ..im wearing shawl instant in BLACK pinless



vs 

model comel cute jelita...ok warna pilihan untuk rujukan order

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Suka..tp tula..muka akk kalau pakai bolat plak..alahai..

S.n.Fariza said...

kak mi ni cntik. nk berkenalan boleh?

lawa IS tu :)

Google