THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 August 2014

NYX Cosmetic Pre Order Batch 4 tarikh tutup 28 AUGUST 2014 BY 4 PM

Salam semua....tarikh tutup NYX batch 4 adalah pada 28 August 2014 ni ye..sesapa yang dah bagi order dan nak order segera la sebelum tarikh tertera ye.....order akan disubmit terbang ke USA pada hari yang sama 28/8/2014, Jumaat....maybe dah complete aku terus je klik send order...so lepas tu yang dah order sila la menunggu penuh kesabaran....tak sabar tak dapat tolong....ada pilihan cari reseller cepat...tracking update akan di beritahu dari semasa ke semasa...jangkaan tempoh masa adalah 2-3 minggu dari tarikh tutup...sekian terima kasih...so mari la mengorder...cepat ye...



Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/ telegram : 0122056935

**harga tak termasuk postage ( semenanjung RM6/ SS RM10)



rujuk senarai semua harga produk nyx seperti dibawah ye....nak tanya lebIh lanjut dan gambar..rujuk website....www.nyxcosmetic.com





1 comment:

FadlinaMokhtar said...

haish..berdarah mata la tengok huhuhu.habiskan dulu lar yang beli haritu.nanti leh try jenis ni pulak.

Google