THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 January 2015

Review : Lipstick brand Golden Rose from Turki..6 Bintang

Hari ni review mekap lagi ye.......bila entry mekap berkobar je tak sabar aku nak up laju laju...heheh pencinta mekap memang peel macam ni...maafkan daku....hari ni nak buat review mekap best dari produck baru...wahh macam duta dah ko cakap ni...aku dah cuba satu produk kosmetik terbaru....brand Turky...wow kemain international mekap ye...brand malaysia banyak ..over the river gak ko suka bebenor....takpe kita cuba....

Pernah dengan tak brand Golden Rose...sure tak pernah...silakan masuk website official http://www.goldenrose.com.tr...produk popular dari tuki....dengar turki macam tak sangka lak....ada produk best...dan semestinya dari negara timur tengah ..dah tentu HALAL !!...so pakai tanpa was was...kalau tengok dalam website tu brand ni dah world wide..cuma Malaysia je baru lagi....

Ok mari mencuba produk baru....Golden Rose...aku cuba 2 barang...eyeliner dan lipstick...ku pilih 2 ni sebab 2 benda utama dalam bahan mekap aku...mari kita cuba..


ok memula nak cuba eyeliner cats Golden Rose


Ok review setelah pakai...memula rasa macam cuak sebab alis basah takut comot....rupannya eyeliner dia sapu je cepat kering...senang satu garis je...tak ada masalah comot ....aku bagi 4 bintang


 Nak cuba lipstick pulak.....meh tenyeh bibir


Review ...ok nak bagitau ...lipstick ni velvet matte...sama mcam NYX SMLC....apa yang best,..matte dia tak mengeringkan long lasting....aku dah suka sangat lipstick ni...so aku nak bye bye to SMLC....serius jatuh hati....lipstick takde bau..tahan lama...warna cantik...so nak tukar Golden Rose...sorry nyx smlc....ada cinta hari baru Golden Rose Velvet matte.....aku bagi 6 bintang..over tak...serius best...

Perfect combo...eyeliner n lipstick untuk hari ni....welcome Golden Rose...koleksi baru mekap ku...

Mana nak beli Golden Rose?? ok sila follow instagram @fabcosmeticnyx  @fabcosmeticnyx  @fabcosmeticnyx ,....stok adalah available & ready stok....sila korang...cuba try Golden Rose....tak caya..korang pasti suka ...tak pandang brand lain dah....hehehe..


Instagram : @fabscosmesticnyx
Whatsapps/Telegram : 011-22307701












3 comments:

Ann said...

woww...cantik lipstick tu kak..sesuai sgt..menggoda betul nk shop shop ni..hehe..

Liyana said...

wah cantiknya! harus tergoda sama

Allene ALineWorks said...

lipstick tu mmg dah tergoda dah. pp akak tu rasa macam nak cubit je... gebu... uhuhuh rindu kat kakmi. wpun sekali je pernah jumpa... T_T

Google