THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 January 2015

NEW Chiffon Shawl is Back 2015

Maaf ye korang tak sempat nk update blog...bzz sikit ..so sorry jugak hari ni update bisnes je...supplier roger roger shawl dah ada stok..yuhuuuuuuuu...so pada yang tanya tu...boleh la cuci mata tengok chiffon shawl warna seperti dibawah..dan secara tak langsung aku pun memborong gak nk tambah koleksi warna...dari akut ak reti pakai shawl now...shawl 2 minit siap....dah pro weh...chifoon shawl aku ni kain sedap senang bentuk...labuh jugak...so mari kita tambah koleksi warna shawl termurah dalam pasaran....aku jual murah tau...so mampu milik nak beli banyak banyak...silaaaaaaaa



CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 70 CM (CURVE/RECTANGLE)

WARNA : (SILA RUJUK GAMBAR DI BAWAH YE)
BEIGE CREAM
PEACH ORANGE
SOFT PINK
DUSTY PINK
PINK
SHOCKING PINK
LILAC PURPLE
PURPLE
DARK PURPLE
LIGHT BLUE
BLUE OCEAN
DARK GREY
MUSTARD
RED
MAROON
LIGHT BROWN
BLACK 
DARK OLIVE
GREEN
MINT GREEN



HARGA :  LOWEST PRICE !!!

BUY 1  for RM20 per helai (not include postage)

buy 3 for RM18 per helai (not include postage)

6-10 for RM15 per helai (include postage)

20 for RM12 per helai (include postage)


Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935





Spam jugak....aku pemakai tegar chiffon shawl ni...selesa...labuh..senang bentuk dan lilit...tak pandang dah tudung lain...hehehe...2015 style dah tukar...pencinta shawl sekarang ni..ecehceh...























2 comments:

Wawa Yusoff said...

ya allah.... menggeramkan!

haritu yg borong 5 helai dari lyana mk pun x habis pakai lagi, ni dah gatal nak order lagi pulak nye... adeyyyy... :p

anis abdullah said...

Aku kena jumpa ko la test kaon shawl ko ni. Aku memang cerewet..huaaaahuaaaa

Google