THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 December 2014

Chiffon Shawl 20 Warna

Ok korang sebelum cuti weekend 2 hari ni....boleh la cuci mata layan poket..chiffon shawl is back...yeayy stok warna baru dah siap....fuh..habis la aku memborong lagi warna baru...aku jual aku beli gak ye...huhuhu.....jangan tanya stok warna yang tak ada yer...warna akan update stok yang memang sedia ada...kilang update warna maka itu la warna terbaru nya...material kali ni confirm 100% okeh sangat...dan kain berat.....terlaris ni sebab murah dari pasaran...mengapa bayar lebih kalau ada yang murah?? hehehe tagline gempak...serius sekali korang terjebak shawl ni...again korang akan beli lagi dan lagi....welcome repeat customer dan juga new customer...shawl ni korang must try....dah try terjebak sebab ...flowing dia tu best sangat.......tak caya try satu eh..confirm jadi repeat customer...




CHIFFON SHAWL BY MIMIZIOUSLICIOUS

MATERIAL : CHIFFON PLAIN GEORGETTE 
(TAK NIPIS..KAIN BERAT)

UKURAN : 185 CM X 70 CM (CURVE/RECTANGLE)

WARNA :



HARGA :  markdown price!!!!!!!!!!

BUY 1 RM23

BUY 2 RM22

BUY 3 RM20
 Borong pun boleh 

6-10 for RM15

20 for RM12



Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935





harus la selfie sikit...empunya blog pakai shawl heheh..dah pro dah kikiki....belit belit je...

offwhite cream

Mustard

Royal Blue









2 comments:

Chekgu Azrine said...

Cantik model

ummu hani said...

Shawl nie bpe meter ea kak? Hmm...tngok macam tak labuh laa..tak ley tutup dada tu... Sye nak cari shawl yg labuh....

Google