THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 December 2014

Last Call Habiskan stok NYX SMLC....



- ALL SOLD OUT-



Dah nak hujung tahun ni...so untuk yang order NYX dimaklum kan...order NYX dah closed buat sementara waktu till end of the year....bukan aku yang closed...kilang NYX dari US dah closed...so memang tak ada order SMLC Nyx buat masa ni...tapiiiiii...ada 3 batang SMLC kasi clear....tinggal 3 je lagi....meh meh beli......lambat jangan nangis kehabisan ye....warna selain ni jangan tanya...memang tak ado....sudah sold....only 3 ...3 saja yang tinggal...warna nya seperti di bawah.....untuk warna warna SMLC lain...kita tunggu tahun depan ye...bila NYX open order to wholesaler...laju laju aku borong...okayy...


Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp / telegram 0122056935

Available only 
ANTWERP
BUENOS AIRES
MOROCCO





ANTWERP sold


BUENOS AIRES sold

 MOROCCO sold









3 comments:

Miss Moon said...

mimi lawo plak merah menyala moroco tuh

berapa harga nya dear?

Allene ALineWorks said...

wow... lin pakai antwrep tak kena sangat la.. tp instanbul lawa... i lioke...

FadlinaMokhtar said...

memang best kan pakai NYX ni.nampak natural jer kaler dia semua.

FAD

Google