THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 February 2016

Happy Birthday My Man 37yrs..Man of Steel My Heart

"7 tahun kenal beliau..7 tahun jugak bertahan ngan peel maciam maciam beliau..7 tahun juga beliau masih setia bersama dengan aku dengan pancaroba yang macam 50 tahun aku rasa...dari pancaroba itu aku jd kuat bersama beliau...hati kau keras roy...hati keras besi tu la aku berjaya lembutkan beliau...hehehe...


Beliau ialah papa@megatfayel...selamat hari lahir ke 37...semoga lagi perkasa gagah..tua bersama...kaya bersama...dan segalanya bersama...aku sayang beliau..suami aku perfek teng twenty thirty forty till hangdred teng"


Sempat copy paste dari FB je...aku tak mampu nak tulis panjang 
berjela ...banyak keje nak settle...next week aku outstation 3 hari...so tak masuk opis....


Hari ni 18 Feb besday beliau atau dikenali dengan Encik Awak..Bang Megat...beliau kini dah 37 tahun usia nya..kenal beliau masa umur 30 tahun ...ada 3 tahun lagi beliau nak ke 4 series..huwa jujur akak takut...4 series orang laki adalah bahaya...huhu..doa aje la biar kita sesama together ye bang..apa yang pernah jadi pada hubungan kita..kita abaikan...kita teguhkan tiang kita memoga kuat hingga ke jannah...

Selamat Hari Lahir Suami ku yang ke 37...semoga panjang umur dan mempertingkatkan amal ibadah dan membimbing kami...




Beliau dan isteri nya yang cantik macam catriona ross ..okbye

Beliau dan keluarga nya yang ada anak sorang..ucapan bila nak tambah anak lagi?


Aku konon nak suprise semalam sekali salah umur beliau..gi tulis 36 hahahaha...37 la...aku masih perasan aku 30..okbye

 Beliau Beliau..itu lah Beliau...camana pun beliau...aku sayang beliau...roomamate, bedmatte, pillowmatte..heheeh
















1 comment:

veesakura said...

Happy Birthday Husband Kak Mimy! Moga panjang umor murah rezeki. Aminnn

Google