THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 February 2016

Happy Birthday Fayel 4 Tahun


Eh lama tak tulis blog..macam biskut kejap ada kejap takde...hah begini la kejap bzz kejap tak bzz..haishhhhhh..birthday fayel pun tak story kat blog...uhuhhu...

Yeayy Fayel dah 4 tahun pada 31 January ....kejap nya masa berlalu..tipikal rasa macam mak mak lain...rasa macam semalam baru pregnant kan dia...syukur pada Mu Allah...kerana memberikan aku peluang merasa kenikmatan kegembiraan bergelar ibu.....

Tahun ni still tak de celebrate besar besaran ....fayel pun dah sekolah...yang penting kita rai potong kek...kebetulan birthday dia balik kampung Muar...sambut sana dengan nenek sedara dan moyang....yang penting bagi budak budak ni dapat potong kek dan nyanyi dah cukup dah tu...ada satu lagi celebration plan ...nak sambut sekolah pulak...plan 2x tak jadi...tunda lagi...nanti lepas raya cinta sambut kat school ye sayang...

Nak wish untuk Fayel kesayangan ku...happy birthday anak mama...panjang umurnya panjang umurnya...amin..semoga membesar lagi dan menjadi anak yang soleh , berguna untuk mama...kalau la takdir Fayel anak tunggal mama ...mama harap Fayel boleh jaga mama nanti...sayang mama seadanya macam mana mama sayang kan fayel..mama nak fayel jadi good boy...disayangi dan disukai semua orang okay...mama sayang awak tau...huhuhhu...Selamat Hari Lahir yang ke 4...



Birthday kek simple..beli kedai kek kat Muar je...simple tapi rasa sedap sangat...RM23 aje...kalau la KL ada harga gini syoknya

Happy Birthday Fayel...readyyyyyy ..excited sangat jumpa ada kek depan mata...lama dah menantikan kek 


Mama nk interprame ngan birthday boy....papa tak masuk dia tukang snap


Kebetulan hari birthday je mesti demam....every year macam tu....sian dia...

Belanja makan birthday boy tapi tak sihat pulak...sempat nak pis tu muka sedeyyyyyyyy

Get well soon baby boy...demam tanda nya nak kuat dan sihat ye..


My handsome boy ...bergaya dah anak bujang ni


Lebiu sayang....happy birthday ye

































2 comments:

anis abdullah said...

Anak aku setiap kali nak naik bulan mulalah dia emosi sikit. Hbd Nufail Anaqi.

Nurul Aziz said...

Happy birthday fayel. Besar dh. Dh sekolah pun.. hehe. Auntie doakan fayel jadi anak yang soleh.. jg mama & papa bila besar nanti. Amin..

Google