THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 February 2016

Memukau dengan Lipstick LA GIRL - PLAYFULL (Untuk Di Jual Habiskan Stok)

Hi uolls...nk update sikit je..ada keje tak siap lagi tak leh nak update blog...ok gini...nak tolong kawan let go lipstick gloss Matte brand LA GIRL....dia order direct borong from US...LA GIRL ni brand cosmetic dari US sama standard NYX...NYX tu ramai la tau ..dah memang banyak orang jual...dan Sephora pun bawa masuk NYX...LA GIRL belum lagi...tapi best gilos tau produk dia...lipmatte dia lagi best dari NYX...aku ni hantu lipstick jadi aku ni kalah ngan lipstick..pantang cantik aku rembat...berbatang lipstick aku dah try..NYX SMLC semua warna aku ada...LA GIRL ni je tak sempat nak beli semua...kawan update tinggal Playfull...boleh la...selain dari merah ang ang..aku suka warna macam Playfull ni...feberet color....lagi terang lagi bagus...haha...so kalau nak cuba brand LA GIRL ni ada kod warna PLAYFULL saja...yang lain jangan tanya!! ,,,stok lain kawan kata sampai 2 minggu...so meh la cuba dulu Playfull buat koleksi...pastu nanti kalau ok beli warna lain..ok??

HARGA : RM29 ( Postage RM6/ SS RM10) 

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :


email : nor.zmy@gmail.com

whatsapp/telegram : 0122056935


AVAILABLE ONLY - PLAYFULL



nampak terang kan Playfull ni...tapi ikut kulit...dan jangan takut..tak pelik la..warna dia lawa



My favourite color range macam ni...sukaaaaaaaaaaaa....nampak mudeee..kena berani sikit la main color..jangan takut...


LA GIRL collection warna lain..lawa lawa kan...ok nak warna ni semua tunggu lagi 2 minggu ye semua...sebelum tu leh la cuba Playfull...nak habiskan stok















1 comment:

Nabila Syifa said...

Baru je tgk bbrp hari lepas.okeylah.. sbb kureng minat kartun.pg sbb temankan hunby n anak2 buah

Google