THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 October 2015

Jualan Langsir Sarah Hughes Globe 3 Hari Yang dah Sudah Itu..

Jualan langsir dah diwar warkan sebelum jualan berlangsung jumaat hingga Ahad lepas...(23-35 Oct 2015)...maka lepas tu jangan tanya ....alaaaa..alaaa....siapa suruh tak datang hehehe...tengok mak tiri bebel....jualan langsir termurah abad ini...hehehe..serius okeh memang murah...sangat murah..percaya tak ada kain mardown RM1!! omgeee

Sabtu lepas aku sempat datang terjah Sarah Hughes Globe...laju laju siapkan Fayel dulu...nak tengok kain tak boleh bawa anak kecik...kang haru dia berlari celah kain serik mak...pastu nak memilih pun payah ..nak balik cepat aje...budak kan cepat bosan..so Fayel tinggal ngan tok mak hari tu...papa dia keje...pastu kena hantar aku pulak ke Jalan Tar..semapt tanya tu."yang betul ke nak tengok aje...."..kah kah punya takut bini terbeli langsir..orang laki dia tak paham sangat napa perlunya tukar langsir !!..penting ok tukar tukar..baru la berseri rumah...

Sampai saja di Jalan Tar terus saja ke Sarah Hughes Globe. .nampak besar tersergam sign board merah..sapa tak tau Globe lama memang nak kena la kan...saja je la buat tak kenal ...ok kalau dah sampai tu ...nak cepat terus la naik lif sampai tingkat 7..kalau nak jalan tengok barang lain leh je naik escalator terus ke tingkat 7..sampai je kat atas jumpa Moon ..nanti dia bagi badge VIP...so boleh la korang membeli belah dengan heavennya harga runtuh kebabom..yang paling best 3 hari special tu disediakan kuih muih, air...best kan...penat shopping ada air...

Hari tu sampai je terus peluk kak moon...lama tak jumpa....memang susah nak jumpa..then terus kak moon tunjuk langsir RM1...mimi tengok ni tengok ni...waaaaaa pitamlamak...kak moon saja je tauuuuuu...tak panas lagi vontot terus panggil adik tu potong kain...nah ko 16 meter terus....hahaha...rambang mata jap...nak color apa...ala singgit kot 16m x1 = RM16...jimat banyakkkkkkkk ...hahaha konon nak tengok kejap je kan....kak moon memang tau...racun kita ...hehehe...

Hari tu juga aku selaku personal shopper banyak la order aku beli kan hasil kiriman.....seronok je jadi personal shopper macam shopping barang sendiri aje.....snap pic...tunjuk kat diorang ..hah specific yang nak terus je potong...tq uolls percaya kat kita tolong belikan....dan lagi cerita kat sana...jumpa kawan kawan blogger yang lama tak ketemu...contohnya kak moon sendiri...then neena anuar, ina achik, diya nadia pinky momma...apa lagi dah jumpa tu terus la terjerit hahaha...dasar suka bising kan....terus update citer memasing...sambil beli langsir sambil tu la pot pet cerita perihal jadi blogger....seronok lepas rindu jumpa diorang yang bertahun tak jumpa...thank kak moon jemput jualan langsir VIP...memang berbaloiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....next inform lagi ye..


note : Sebarang update pasal jualan langsir boleh la korang like page di Fb ye





Dalam lif pun ko sempat kan selfie.ehheeh ..bukti naik lif tingkat 7..dah sampai...

Samapi je atas terus cari kak moon nak kan badge VIP

Terus kak moon tunjuk langsir singgit....racun suh beli la beli la

Hah nak teranga nampak tak singgit

SInggit pun ramai dah borong...member kirim 10 meter terus...baris ke 2 dan second last tu...

Dont play play langsir singgit leh jadi macam ni...idok terpikir kan dah jahit naissssssssss

Langsir singgit tinggal kayu je...kesian laris tul...nasib aku sempat pilih...

warana langsir singgit yang ado...

Bahagian sini RM5..banyak perca lebihan lawa lawa all RM5 semeter...

Kiriman kawan..nak baldu ada unsur royal blue...hah ni RM10 semeter...murah wehh kain tebal
 yang ni baldu gak...

member wasap senang je..cari kan aku corak stripe grey...terus nampak snap..hah tu grey ..ni RM8 semeter

 Ni lagi stripe grey....pilih la..yang ni material lain sikit RM5 semeter

Pilihan kawan nak yang ni semeter RM5 terus beli 8 meter

Ni pun sama update nak corak gini...senang kalau tak fussy...susah tau jadi personal shopper benor nya..baik datang lagi best leh rasa kain

Kalau tak de idea nak buat patern apa ...leh tengok sini jugak

dan lagi...

 Kawan kawan blog ku ..Neena Anuar dan Ina Achik



Terus panggil Diya Pinky Momma & Kak Moon meh meh jom kita wefie

Apa ke hal gelak guling..oh ye laki si ina ..achik memang pak lawak...haha


 Langsir singgit aku yang punya....terus tempah ko....tak nak pikir dah...

Hah berangan nak langsir simple gini....tq ina achik bagi aku idea deko ...ko buat langsir simple gini je...aku tempah mcm  ni 4 panel RM70 saja kos...murah kan..sekaki kiraan RM7

dan alas meja cantik ni RM5 je semeter..very nais sof tcolor
























4 comments:

Rizziela said...

bestnya dapat shoping..kita x sempat nak g

Chekgu Azrine said...

haila..
tengok gmbr langsir..tertanya2 bila la ahkak nk tuko langsir...huhu

anis abdullah said...

Aku memang nak beli langsir dan kain sofa. Haduuuuu sibuk aje hujung mingguku..

Trulychips said...

wei.. aku tau aku kirim kat ko.. tak ckp pun ko personal shopper... uuuwwwaaaaaa

Google