THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 June 2015

Lipstick Merah Yang Terang dari Golden Rose

As Salam...taraaaaaaaaaaaaa muncul kembali...macam halimunan kejap ada kejap takde....aku kadang macam ada benda nak sembang pastu aku bzz lupa...bila tak bzz aku lost pulak apa nak tulis...gini la faktor mak mak urat putus banyak..heheh...alasan...

Aku kan suka pakai lipstick...benda yang aku suka pastu aku jual muahahah..ok tak ni bukan lipstick aku jual...last year aku dan kegilaan lipstick NYX SMLC matte tu...wowwwwwwwwwwww ,,,memang lipstick hot selling...tak memasal aku terjebak pakai dan jual jugak....so sekarang SMLC dah segan mati tak mau...kakakakak..bye jangan kecam...maaf aku dah jumpa yang lagi best dari NYX SMLC tu...agagagaga...

Lisptick kegilaan baru dari brand Golden Rose...hoi mana punya tu..tak femes pun...akak akak adik adik jangan pandang enteng ye...jangan cebik bibir...belum cuba belum tau...dah jumpa jadi macam kakmi kang....beli satu nak beli 10..haloba terus..dasar...setakat ni tak haloba lagi koleksi baru ada 4...belum tahap mengila macam nyx hari tu..

Sebab musabab suka lipstick Golden Rose...moist...matte...2 benda ni yang buat best tak kering bibir....dah la murah aje...RM23 seketul....warna memukau sebab menyerlah merah merah terang...sebatu orang tengok dah nampak ...ko memang suka kan...korang nk tau tak rahsia bibir merah ni takyah mekap heavy...pakai lipstik merah je dah menyerlah so jangan memalu cuba warna terang ye...rahsia kecantikan jugak ni tau

Ok dah ...entry lipstick je pun...motip sebab ramai tanya lipstick apa kakmi pakai..kakmi cantik nya color lipstick......so nak bagitau ye....dari GOLDEN ROSE...so pasni dah tau kan.......now dah ada website..senang order online je http://www.goldenrose.com.my/..lain lain produk pun ada lum cuba lagi...jangan tanya akak jual ke tak...malas nak jual...hehe...beli online saja ye...hujung jari klik klik....yeayy hidup Golden Rose...motip..maacam kan ko dapat duit...byeeeeeeeeeee



kod no 18...Matte Deep Red...percubaan posing ala neelofa...mimilofa kooooooo

 kod no.12 - Matte Fuschia..warna paling aku suka pinkish nice...

Collect order untuk officematte...semua dah terjebak hehe

Kod no.15 - Matte Cherry Red....merah macam orange sikit....ni memang terang sebatu

hah yang ni je tak merah ang ang warna nude - kod 27  Matte Nude...soft soft je muka kan...













6 comments:

Ann Ishak said...

cantik2 jugak ek kaler dia

intandayani said...

huhu suka tgk org pakai lipstik..masalhnya bibior teman ni jenis tebai..nak pakai lipstik tu adalah keseganan..

Chekgu Azrine said...

Wow..lawa yang pink tu.hehehe

diana aziz said...

Mimy, bile nak dtg opis bwk tester? dh lama dh mimy xdtg opis nana...

meg said...

salam.. lipstick ni tahan lama x?

Diana Din said...

merah meletopss

Google