THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 February 2009

Wedding Invitation Card

Diana Mary & Mie (21.2.09)..wah meriah sweet...tp virtual je aku tgk..
Marziana &Norman (8.3.09)..wow kreatif siap bereben gitu..

I got wedding invitation card from my 2 friends...1 is from diana mary (my gxixg girl) and another one is from marziana aka ana...my klik practical in HR...thanks guyz...nice card !!..diana is next coming this february and ana is early march .deakt2 gk tu..diana kt KL je ok lg...ana kt perlis..wah long journey la...hehehe seronok gk ..x pnh jln perlis...well baju nk gi majlis la nk kena prepare...huhuuh ...bkn apa sekali sekala melaram kan...bkn xder baju...cuma aku ni perangai pelik skit...aku suka stp kali occasion pki bj yg lain....teruk tul aku ni...(ko ingat ko jutawan aka bini dato ..mak datin ke !!)...opssss klu betul amin....hahaha...bkn sbb cerewet ke apa...aku ni suka nmpk all out sikit..(opps bkn byk ke !!!)...ntah dh mmg suka nk wat camner kan?? tp aku x membazir yer...selalunya akupki gi ke majlis kenduri khwn dulu then lepas tu aku bawa gi keje....dh mmg aku camtu...sblm aku pki gi keje...aku akan buat bj kurung tu utk sesuatu majlis...hmmm skrang di pikirin..apa yek mau pakai di dua majlis ni...baju aku ada kt tailor..korang jgn terperanjat...baju aku kt tailor ada 7 psg...ni mmg stok bj raya aku la...thn ni jimat lor ...thn travelling...dh x pyh pkr baju raya...!! pakai mana yg ada kt tailor tu...paham x !!!....(smbl mengangguk..paham)...btw..aku ada satu lg interest klu korang x tau...selain dr fridge magnet..aku suka collect kad khwn dr kawan2...& kad yg unik n cantik...(x cantik pn aku simpan..janji kawaan ahahahah)..x tau la napa...suka...aku simpan semua kad2 khwn kawan aku...jadi klu korang bg aku kad x rugi ..aku x buang tau...gerenti 200%...nnt kad khwn aku camner ekk..ropol2 boleh siap gulung..(overla plak)..hihi

p/s : diana mary..aku tgk kad ko virtual je...bila nk bg yg betul2...nnt aku x simpan tau..heheh

6 comments:

TinTaDariHaTi said...

kad yg warna hitam tu lawalah.. Nak tiru leh? Hehehe...

tHEoNeANDoNLy said...

BILA mimi ckp this part, yg paling aku SUKA...! "aku ni suka nmpk all out sikit" YES!! itu ada mimi yg aku kenal... Apa pun dia memang vas!! (ni iklas okayy) bukan nak angkat2.. GO MIMI GO!!

tHEoNeANDoNLy said...

eh lupa plak.. KAD KAWIN aku ko simpan x?? huhu..

MimY HaMiD said...

oit simpan la...ingat lagi color purple tau...amud & aini...ehheeh

MimY HaMiD said...

TQ mud..bermakna ko mmg kenal aku..huhuh KENAL LAAAAAAAAA

Anonymous said...

ko suka expose more than other heheheh minah dinner la katakan -ogy-

Google