THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 February 2009

New Parfums for me

Aduyai...aku smpi skrang mencari parfums yg ogy pnh kasi kt aku dulu...bau dia mmg serasi ngan aku ...smpi kan org tau itu bau aku...tp dh habis !!! uwaaaaaaaaaa...i like the smell...x jumpa2 la smpi skrang...aku pegi byk counter cosmetic...diorg kata parfums tu dh out of stock dlm erti kata lain...out dated...aku nk parfums ni gak...parfums ni adalah GIVENCY HOT COUTURE WHITE ....bau dia mmg sebati ngan aku...tp aku mencari selama 2 bln... x jumpa...miss aku ngan bau aku yg sedap ni eheheh...




Then aku ada dpt free gift parfums masa aku menang best dress dulu kt stagno..(lama kan)...bau dia pn ok..long lasting..tup tup ..pang!!!..PECAH..aku syg sgt....ekin x sengaja terpecah kan...nangis gk la aku...aku suh dia ganti...dia x der duit on da spot...tunggu loan dia kuar...sedih x terkata aku...bau dia best tp too strong...tgk gambar je aku sedih...huwaaaa..owh perfume ku BLVGARI OMNIA AMETHYSTE ...bkn senang nk dpt...



bila loan dpt ekin ganti tp..aku lak beralih arah...aku beli parfums ntah apa2...benci ar...sbb xdpt yg givency tu aku beli je apa ada...bau common...menyesal x sudah aku...aku beli sbb bdk kaunter tu promotion baik punya...terpengaruh !! DKNY BE DELICIOUS...bkn taste aku...




last aku pki parfums lama blk...yg lama ni gk berguna...xpela...janji badan aku wangi...punyala lama aku pki...ada yg baru aku tinggal kan...sian dia...eheheh tp apapun mmg murah n tahan lama...back to u CLINIQUE HAPPY again...



Tapi tapi aku dh jumpa haruman serupa givechy...opis matte aku dh pki :-(..ngn selamba aku tanya...parfums apa...& dia kata EMPORIO ARMANI DIAMOND by GIORGIO ARMANI...ala yg iklan beyonce tu...peh sebiji bau givency...nk beli pulus bln ni agak tidak memuaskan...akan aku dpt gak parfums ni...bau yg mmg taste aku...finally...bila aku dh beli nnt aku inform kt blog ek..huuhuhuh..nk present pn ok gak...dpt free AMIN...

2 comments:

TinTaDariHaTi said...

wah... peminat parfumes rupenye.
ni pun tg carik gak parfume baru. Yang dh ada nie, dah nak habis. Parfums tu pun susah nak carik. Huhuhu...

tHEoNeANDoNLy said...

oo nak pakai parfums beyonce tuh... lepas pakai parfums tuh jgn lupa gelek2 mcm beyonce jugak okayyyy..! hehe.

Google