THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 September 2016

Sembang Produk Skin Care Hot : Deeja Cosmetic


Hi Assalam uolls,


Lama tak sembang sembang kat blog kan..ok la hari ni nak sembang pasal produk muka..terpanggil rasa nak share pasal skincare terbaru aku tengah consume & cuba,...sambil cuba akak review okay...sapa follow pasal skin care aku memang tau la aku ni jenis orang yang tak setia pada produk...muahahaah..jangan kecam...dasar tak setia memang macam ni...aku suka nak hasil yang terbaik kebabom ..harga murah tapi muka feloles...pastu cari skin care pakej lengkap berbaloi...lalu terpengaruh terjebak la dengan Deeja Cosmetic yang disebut sebut ramai itu ...mampu cantik  dalam masa  5 hari!!!


Sampai la diperkenal kan satu produk skin care yang semakin mendapat tempat di hati ramai...Deeja Cosmetic...hasil keberkesanan produk ni ramai dah akui...tagline dia keayuan semulajadi ...yeszaa...terbaik...duta dia pun si cantik manis Sherry Ibrahim...kat ig dia sendiri tunjuk cara cara dia pakai...bukan propa ye...dia memang pakai produk ni...jadi aku teruja gak nak mencuba..sapa tau muka aku secantik kulit dia..




So moh la kita check apa bahan bahan yang terkandung dalam nya...di datang kan dengan set 5 dalam 1 dan berbagai fungsi nya dari setiap satu..tertera seperti di bawah:
Set DEEJA COSMETIC:



1. SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm (NOT150702472K)

- Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
- Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
- Membantu Membersihkan kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
Kandungan utama : Air Mawar, Susu & Beras
.
2. TONER NANO ±30ml (NOT150702471K)
- Membantu melembabkan kulit sepanjang hari 
- Membantu Mengecilkan liang pori yang besar
- Membantu Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian 
- Membantu mengimbangi pH kulit
Kandungan utama : Aloe Vera & Air Mawar
.
3. KRIM SIANG ±6gm (NOT150702468K)
- Membantu Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
- Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
- Membantu Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
Kandungan utama : Minyak Biji Anggur & Serbuk Mutiara
.
4. KRIM MALAM ±6gm (NOT150702469K)
- Membantu memperbaiki kulit
- Membantu mencegah masalah kulit
- Membantu kulit kelihatan lebih remaja
Kandungan utama : Minyak Jojoba & Kunyit
.
5. KRIM NANO (Malam) ±6gm (NOT150702438K)
- Memberi nutrisi pada kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
- Membantu mengembalikan keanjalan kulit
- Memberi kelembapan kulit 
- Membantu Menjadikan kulit sehalus kulit bayi



Banyak testimoni positif berjaya dengan Deeja Cosmetic....boleh baca pengakuan sebenar nya..termasuk aku sendiri....hehehe..citer banyak tak guna nanti orang tak caya so korang tengok la sendiri yekkkkkkkk

Testimoni diri sendiri yang in love dengan sabun pembersih muka....best...lembut je muka..produk wajib ada dalam bilik air

Terus aku jadi ayu gituuuuuuuuuu muaahaahah jangan kecam..kata keayuan semulajadi..nah muka jadi bersih ...

Ni pulak muka combination krim siang ...muka jadi macam pakai bedak..walhal tak pun...sapu blusher & contouring je....terus berubah muka aku...wow ayu nya...penangan Deeja Cosmetic


Kalau korang ada masala kulit seperti dibawah..

  • Letih dan tak fresh
  • muka nampak tua dari usia
  • kulit kering kusam jerawat
  • selfie kena filter b612, 360 dll 
sangat la di syorkan mencuba Deeja Cosmetic ini...hasilnya pasti korang puas hati...aku sendiri gebang ni aku pun pakai weh ..aku paling suka sabun dia...semakin cuci semakin bersih...lembut aje...sila layari info seperti di bawah untuk maklumat lebih banyak dan sebarang pembelian....


Instagram: @deeja_cosmetic_HQ
Telefon: 019-694 5950















2 comments:

Nazlee Ismail PCL said...

tak dinafikan Deeja Cosmetic memang bagus dan sesuai.. sy mewakili pengguna lelaki :)

Azwar Syuhada said...

Wah, testimoni memang nampak berkesan!

Google