THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 December 2015

Lupa Blog

bagi salam dulu Assalamualaikum....blog yang sepi...kenapa mood blog ko merundum...kang kata bzz orang tak caya..weh PA bzz ke...bzz la weh...schedule masuk banyak...pastu nak fokus arahan boss pulak...2 minggu lepas aku sangat sakit otak memikirkan satu event demo opis...Boss aku minta aku yang arrange kan semua....bunyi senang invite orang...oh silap tak ye...ko hinggat senang nak bagi success ??? jemput memang senang tapi jemput tak datang masalah gak oit....kita kena makesure orang datang ...antara demo dan meeting...meeting lagi penting...so kat sini memang aku pening...nak invite rep rep dan rep lagi..rep tu apa ...reprsentatives..bahasa invitation yang biasa di guna ..bahasa melayu penganti...

Akhirnya setelah penat otak lebih kurang 3 minggu la...memikirkan participant ni...semalam baru la settle semua..Alhamdulillah tarik nafas lega....penat tau otak...weekend balik rumah pun pikir ...selagi tak selesai...apa apa bad buruk PA jugak yang kena..kena makesure semua berlangsung dengan success....yahoooooooooooo ..happy ...hai blog...welcome back....nak update apa macam kan orang kesah hahah...lantak ...perasan diri sendiri...ada takde sejak FB ada ni bukak FB...blog terabai...kesian...takpe everything dah ok settle...baru leh menulis dengan merapu ceria gembira gitu..antara blog dan fb ....aku lagi suka Blog...blog ni kenangan tau...kadang boring baca semula entry lama boleh senyum sengeh ...so rajin la tulis blog jangan malassssssss,..byeeeeeeeeeeeee

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Jangan malas nok.. Aku baru nak bergiat balik ni

acu yuhan said...

done folo sis, folo me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/

Google