THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 September 2015

Hai Blog Yang Sepi

Assalamulaikum


Hai blog ku...apa khabar...lama tak menulis jadi...lama la sangat...aku kan sekarang jadi kemalasan nak tulis apa apa kat blog....salah kan Facebook dan Instagram...semua update dah jadi live update kat FB & IG..blog sobssssss kesian awak...maaf kan saya blog...kerana mereka berdua awak di buat tak apik aje..kenapa malas update ni..........pemalas nau nau...tak sayang blog dah ke?? sayang tapiiiiiiiiii errrrr banyak alasan,,...

Alasan pertama...aku bzz sikit dalam beberapa minggu lepas...tolong settle kan urusan boss aku nak gi haji...banyak urusan aku tolong antaranya urusan insurance traveller dia...urusan dengan pakej yang dia pilih...dan beberapa urusan pembahagian kerja mengikut tugasan dengan orang orang bawah dia...so aku la boss sekarang ...muahahaha boss ai cakap okeh...ok mimi i takde u boss okey....baik bossssss ...

Alasan kedua...penyakit malas aku datang...terus aku rasa putus selera nak tengok blog..baca blog...tak minat langsung...napa ntah...teruk sangat malas melanda ni...jangan speku akak ngandung lak....akak mengandungi lemak je tu yang malas....banyak benda nak story tapi bila aku taip aku jadi lemau lesu...apakah aku kena mandrem dek blog senditi ...huhuhu...doakan aku rajin la berblog...

Dah takde alasan...till mood rajin...dah la boss sekarang ni kennnnn...patut leh ar update blog ...serius mood is zero...maafkan saya pembaca blog....huwaaaaaaa blog ku jangan sedih ye...nanti mood akak okeh...akak tulis merapu semula ....ok bye selamat hari raya AidilAdha semuaa...


Hai untuk yang rindu merapu aku..tak rindu takpe...ada aku kesah..okbye...












4 comments:

anis abdullah said...

Baiklah puan boss Mimy. Keep it up with your boss work. More barakah..

Liyana said...

hehehe untung la jadi bos skrg ni

Chekgu Azrine said...

Wow....

Baik boss!!!

ameris said...

cunnnn

Google