THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 May 2016

Sapu Sapu SEJUK!! Kurus dengan Izeara EXtravaganza

Salam semua......pernah dengar tak produk Izeara Xtravaganza..mustahil tak pernah dengar....produk ni la yang berkali kali di sebut Bella viral sampai report polis tu...yang komplen tak sejuk...yer jangan terkejut memang tak panas....sebab tak panas la uniknya serum kurus ni..bila dah viral tu...akak yang sememangnya badan macam Bella jugak terjebak jebak kepoh nak cuba...

Teruja nak cuba Izeara Extravaganza sebab nak tau rasa hebat sangat ke sejuk dia tu sampai kena viral hehehe


Apa benda sebenarnya Izeara EXtravaganza.....ini adalah serum untuk kurus yang seumpanya tak panas ....cara guna nya sapu sapu saja..opps sebelum sapu kena baca Bismillah...memang dah di highlightkan bacalah Bismillah sebelum sapu...lebih afdal kan kita baca...niat yang baik..gitewwwwww...bau dia pun  sedap ...tak busuk..wangi je...pastu meresap cepat tak melekit...tu pasal cepat kurus...

Sepanjang dah cuba and guna...aku nak bagi komen...serum ni sumpah tak panas...sejuk sejuk sejuk...ulang sekali lagi sejuk...macam kan ko letak air sejuk kat perut...nyamannnnnnn...me is suka sangat....sapu sapu pastu kejap je dah kering...tak rasa tapak tangan tu lekit lekit...pastu dah boleh buat keje macam biasa...camana pulak nak tau dia nya fungsi effect lepas tu...dia akan mendetox kan badan dengan pembuangan air besar...memang rasa lebih kurang selepas 6 jam...tu pasal testimoni yang dah pakai dengan konsisten cepat turun berat badan...ok ni tak sabar ni...selalu la akak bersapu sapu ni...mesti rajin!! malas jangan komplen macam bella ...hehehehehe...

                        Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza
  • Stem Cell Formula
  • Produk 100% Bebas bahan kimia
  • Produk 100% Bebas Paraben
  • 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan

Kelebihan Serum Izeara Extravaganza  
  • Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!
  • Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..
  • Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..
  • Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni.. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari
  • Lemak-lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!


Sapu sapu kat opis....senang kan bersama Izeara Extravaganza....tak sesusah mana pun...tak ada pun panas..sumpah tak panas...melekit pun takde...senang kan



Silakan cuba ye kawan kawan..tak cuba tak cinta ..harga pun mampu milik berbaloi harga pun dah RM109.00 sahajaaa...botol tinggi dan besar...memang tahan lama....dah pakai confirm tak payah dah nak gi slimming centre yang mahal ribu riban tu ..teknologi yang digunakan adalah sama...krim sejuk !!...hanya modal RM109.00 saja dah boleh slim...bulan puasa ni kita cuba rileks sambil bersapu sapuan sejuk tanpa melekit confirm baju raya meletop sebab lemak dah hilang.....

Butiran details mengenai produk tertera di bawah boleh call no di bawah or whatsapp me pun boleh 0122056935..nanti kakak tolong order kan ye dikkkkkkk...call hal izeara je tau....hihi


Instagram: @izearaxtravaganza 
Telefon: 013-777 3617








2 comments:

Mohd Jamaruddin said...

hehe mcm sapu ais je kan

safurara said...

mcm mcm teknologi skrg kan kak. sejuk pun leh kurus. hehe

Google