THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 November 2015

Haircut Style Neymar vs Fayel

Hai bertemu kembali rambut baru Fayel....pantang panjang ada aje papa dia  nya panjang akal apa nak bikin rambut anak dia....mementang la dia yang potong...so suka hati dia je..nak bikin cana...hari tu dah rambut korea kan...tetiba minggu lepas bangun pagi bang megat pujuk Fayel ajak mandi sama nanti potong rambut...eh elok pulak dia mood baik Fayel...nak nak...aku dah bebel ...rambut pesen apa lagi bangggggggggg....bangg tu panjang aku bebel jerittttttttttt...idok dia endah cakap aku..huwaaaaaa..aku kan kalau bang megat ko potong aku nebes...aku suka anak aku rambut  ala kadar biasa je..dia tu ada aje la sumber mana di tengok...

Taraa sekali siap...errr togel tepi kiri kanan...atas je berjambul....hmmmmmmmmmm....style mohawk pun ada ni...ala ala AC Mizal aku nengok nya..tanjat makkkkkkkkk...dah kenapa gini rupa..pitamlamaknak....adoiyaiiiiiiiiiii...ini la neymar ayg...tu pun tak tau ke??? erkkkkkk...meamacam la...Neymar pulak....habis imej Ben10 anak mama...huwaaaaaaaa....papa ko ni suka la nau eksperimen anak bujang....Neymar tu sapa....aku tak tau hahaha...kena sound bang megat Neymar tu footballer la ....pemain spain..apa la mama ni ermmmmmmmmmmmm...ye la ye la....mama semua pun tak tau...tapi tak kira la sapa Neymar tu ...ai is tak kenannnn...eiiiii geram nyaaaaaaaaaaaaa...hukhuk...ok mama tunggu next panjang apa la papa ko nak bikin lagi nak...jangan maciam maciam tahun depan dah sekolah....



Hi korang sapa tak kenal Neymar seppp ngan kita hahaha


Style baru Neymar Fayel....suka dia rambut ni tapi maaf mama tak kenan


Papa sejukkan hati mama katanya panjang nanti macam ni..tak jadi siap ye paaaaaaaaaaa

Cepat la panjang rambut mu wahai anak ku...tak sanggup tengok neymar ...












3 comments:

~ NANA ~ said...

stylo mylo...tolong buatkan utk ayish! hehe

Didie Kamila said...

Neymar fotballer Brazil..hihi..

nisa khairi said...

Neymar ni kegilaan sungguh masa World Cup hari tu. Sebab rambut dia and muka dialah. Sampaikan kat instagram dia peminat Malaysia siap bergaduh konon2 ni boyfriend dorang.. hahaha.. lawak2

Google