THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 January 2009

I'm on D.I.E.T


huuu...update giler blog aku skrang...so for the beginning of new year..i need to do something to loose my weight....then i try to diet for healthy...so far the health condition is good...Alhamdulillah...aku harap2 sgt thn ni aku success..lama tau cuba...(displin kurang skit...heheeh...apa benda aku x mkn ..apa benda aku x cuba...baju corset aku...jgn ckp la...tukang gantung adalah mak aku...heheh...hopefully !!hopefully !!!aku kena tekad, kuat semangat...harus beb...transformation from XL to L (at least)..skrang aku pn dh cuba kurangkn mkn apa yg ptt..lunch pn gi gym...so far ada perubahan...hmm...but its too early..yg pntg berat i turun okeyyyyy..... "Ya Allah ..kuatkan lah semangat ku untuk menguruskan badan "..Amin...well as everybody yg kenal aku...diorg tau aku ni kurus tau dulu...solid...hahah...x caya meh tgk pic ni...
masa ni sweet 18's...pehh bf aku ramai siot time ni...

heheh ni masa umur aku 21 ke 22..lebih kurang camtu le....maintain ayu

poyo alim..skrang terbang..huhuh..anyway aku masa 1st job...23 i guess ...

masa ni praktikal secretary kt PNB
<
dan inilah skrang...isk isk xleh jadi..tp maintain cun..

2 comments:

TinTaDariHaTi said...

gambr yg kedua tu, cun giler... yang ketiga tu pun ayu je sbb pakai tdung... Yang last tu,,, seksi meksi... Pepun, dr dlu sampai skrg, tetap cun melecun. Hehehe...

Anonymous said...

chaiyokkkk limy aku pun nk diet gak br smggu aku dh berjaya turunkan berat 1kilo another 5kilo more 2 let go........arghhh tension but must hv +ve motivation 2 do it...

Google