THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 July 2017

Selamat Hari Raya 2017...errr Setahun Hanya Sekali Muncul

Selamat Hari Raya 2017 buat semua...yang masih ingat diri aku ini..hoi aku kekok nak tulis....taip padam taip padam..ni sebab dah biasa dengan socmed simple la ni..etc IG/FB...ramai suh aku tulis blog balik..aku nak ...tapiiiiiii aku krik krik...kalau masih tegar tu wa salute sama lu...wa yang tak tegar dah ni......muncul balik di hari raya 2017...sunyi sepi tanpa berita ...weh mana ada..kat ig/fb bersepah muka...

Apa nak update eh kekok nya ...ok aku cerita sipi sikit la eh..korang tanya apa..hal anak...yes still sorang...the one & only ehhh..aku dah ready nak tambah tapi bang megat ko hold dulu..mengikut perintah laki....siapa yang beranak ntah suh hold kan..ke dia takut tgk aku beranak..apa saja la bang...Fayel dah 5 tahun...peminat Fattah Amin...opps...ko jangan mengutuk abg patamin dia...emo !!..pastu apa lagi...keje still tempat sama...Insha Allah selagi boleh keje kita keje....

Kisah bualan puasa pun tak gak update blog kan...ada hati nak update snap gambar beria itu ini.hashtag #mimymasak...hashtag wajib nak gempak...rasa sedap ke idak belakang citer..janji masak dari air tangan isteri buat suami tercinta wah gitewwwwwwwwwww.....

Masuk citer raya..ini tahun #teamrayamertua #teamraya terengganu...7 tahun raya bersama as suami isteri..Alhamdulillah.semoga terus dan terus menikmati raya bersama...tahun ni kami team merah maroon...warna ni masih belum dalam senarai list family kami...dan Fayel yang pilih....dia nakw arna merah sebab nampak boboiboy pakai warna merah...apa2 saja la janji sedondon..kebiasaan nya kami akan memilih plain di pagi raya...

Cerita raya menyusul kemudian la ye...korang layan pic je..apapun aku ingin menyusun ribuan kemaafan atas segala perbuatan menyinggung perasaan terlanjur kata terasa hati...maaf zahir dan batin...salam aidilfitri 2017...jumpa lagi di next entry yang ntah bila ...sila la rajin wahai diriku...




My ootd merah by Zuco Fashion

2 lelaki kesayangan ku...segak di pagi raya




Potret Keluarga yang penting tengah tu mastermind tema segala benda hari raya


kami...posing lagi


Suami ku tersayang tercinta...pahit manis 7 tahun beraya bersama...

Megat Fayel kesayangan mama dunia akhirat


Selfie dengan mama bulu hehe



Team Raya Mertua, nananaan tganu kiteeeeeeee



Selamat Hari Raya semua..tema hakak 2017 bervulu vulu gitu...













3 comments:

Liyana said...

cantik kak mi, bulu2 gitu hehehe

antalya said...

cantik betul mimi sekarang. apakah rahsia

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Google