THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 August 2016

MImy Hamid Mana Hilang??

Assalamulaikum...aku tak pasti either aku masih ada pembaca lagi kat blog ini...terlalu rindu nak menulis ksiah peribadi..tapi aku dah jadi limited...maybe faktor malas pun satu hal...tengok blogger lain gigih sampai sekarang menulis...aku jadi kagum...kenapa la aku tak terus kan aje minat..bila tak berblogging aku hilang sumber carian peribadi untuk diri aku sendiri....hilang cerita kenangan tersimpan...ye aku miss banyak moment..nak comeback..hmmm ...itu lah keje dah tak macam dulu...daily rutin operation berbanding duduk kat audit dulu...berbeza boss jugak..audit even boss tak keluar duk ofis je..masa senggang banyak juga...hiihhi...ni ko duduk produk..hmmm boss meeting keje ko pun di tinggal kan suh siap.......huwaa kadang tu tak cukup masa nk balik nk siap kan keje...enjoy keje memang enjoy sangat...stress takde tapi bidang keje berbeza...


Masih bertiga..doakan kami sampai bersepuluh hehehe...i love my family...oi apa ni sabotaj aku...muka tak nampak

Kehidupan aku masih sama macam ...anak sorang lagi..hehehe ...kalau menambah sure dah kecoh kan :))..hahaha dasar kepoci....takde rezeki lagi...tengah usaha usaha tapi tak nak stress sangat pun...Fayel dah 4 tahun..besar bujang dah...dah sekolah...tapi masih manja lagi...dia dah jadi besfriend aku ...kadang kawan gaduh aku...kalau mood tak kena kitoarg memang macam anjing kucing...hek eleh ngan anak sendiri pun gaduh muahahah..serius weh...gaduh ngan laki kurang tapi gaduh ngan anak la pulak...penambahan anak takde...penambahan anak kucing pun takde...still sorang manja kucing sorang..Lilopa...Lilopa dah besar gak...gebu , montel, gemok...dah start bunyi bising nak kahwin lettew..oh no mama tak ready menantu oiiiiiiiii...


anak anak hehe..fefeling macam anak dua je...sorang bulus



Aduh lama tak menyembang sembang ...byk share dalam Facebook je....blog tak relevan kah?? relevan kalau ko rajin menaip...aku banyak ngadap phone so live thru ig/fb.. tapi tak puas sebenarnya untuk orang macam aku ni suka cerita panjang bagai...fb tu ringkasan aje...takpe rasa rasa nak cari mana mimy hamid hilang..cari la di muka buku..hari hari menempek sana ahakss..jangan jemu jelik sudah la...eh kisah aku tidak...my life my way...gituu...

Nanti nak update la cerita lama..biar pun lama nak memori kan dalam blog ni..senang nak mengimbas cari gambar ke...susah tau takde memori kat blog..bila rasa nk tgk pic raya 2016..wehh takde....padahal tetiap tahun tak miss kot cerita pasal raya je...ramadhan story pun aku miss...apa aku beli pun aku miss...kahkah weyyyyyyyyyy itu pun nk citer kah...ye kene...sebab tetiba aku teringat apa aku pernah pakai...aku google blog aku sendiri tau...nampak tau relevan nnya blog dengan diri aku...


Kisah Raya 2-16...team raya johor..team hijau




Journey terbaru aku dalam proses diet..aduhai malu nak sebut diet...aku kan tak suka sebut diet ni..sebelum ni diet aku kelaut hahaha...tapi istiqomah banyak banyak...ada progress nampaknya berbeza dari dulu yang hot hot shit chicken...serius tak leh move .....bila selalu update progress ramai la yang minta share kat blog please..ok ini salah satu sebab aku kena comeback menulis...ini satu sharing is caring...harap nya aku rajin dan ada masa la ye...ok adios..ketemu waktu yang aku free ye..kalau boleh hari hari nak update..ai rinduuuuuuuuuuuuuu.....



tunggguuu saya mengalami penurunan dari 120-115...masa ni 115 now terbaru 107...



























5 comments:

cik allord said...

good luck kak mimy for da mission :)

anis abdullah said...

Banyak kurang tu..

Yana MIB said...

mohon rajin update kak! wpn mmg selalu tgk update kt fb...nk gak bc bebel pjg2...hihi

Shuriana Khamisan said...

Gud luck kak :)

Kella said...

mimy... aku pun baru mengupdate belog aku yang lagi la lamaaa tak update tau sethun lebih beb.. apa pun aku pun terinspirasi tgok semangat ko weh.. jom jom aku pun mauuu kurusssss...

Google