THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 May 2014

PRE ORDER CLOSED BATCH 11- CLOSED





Sekian dimaklumkan pre order closed yer hari ni 30 May 2014..Order yang diterima akan di proses minggu depan seterus untuk pengeposan..terima kasih join memborong....dan order akan dibuka sekali lagi pada isnin - jumaat ( setiap minggu)...pos akan dijalankan samada sabtu atau isnin....










BATCH 11 - PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, PANTY (26 - 30 MAY 2014)

Salam semua...order baru BATCH 11 untuk minggu 26-30 May di buka....cepatnya..la buka baru kan...selalu lambat...sebab nya BATCH 10 dah setel order ready penghantaran berperingkat....lega lapang dada order cepat dan capai target.....hopefully batch 11 kali ni pun akan cepat.....

Batch 10 aku dah offer diskaun....sambutan hebat ramai tul memborong....jutaan terima kasih ye.....diskaun sampai batch 10 je tau....so harga dah jadi normal...cuma aku dah drop down kan harga untuk 1 set/1kotak akan jadi RM40 saja termasuk postage....sebeleum ni RM35 postage RM7..total RM42...ok dah jimat RM2...dan senang memudahkan jugak untuk korang transfer......so kalau nak beli lebih dari satu kena bagitau....aku akan bagi diskaun postage,...

Masih PRE ORDER...PRE ORDER ...bukan ready stock...membeli secara pre order adalah mengikut tahap kesabaran menunggu yang tinggi ....terima kasih semua..mari dan sila la order batch baru untuk ke 11



PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, PANTY BATCH 11 (26 MAY - 30 MAY 2014)


PRE ORDER : 
ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM 30 MAY 2014 (JUMAAT) 10 MALAM


PENGHANTARAN             : 
7 HARI BEKERJA SELEPAS TARIKH DITUTUP UNTUK PROSES MENGORDER  BORONG, MEMPACKING DAN MENGEPOS. 

**SEBARANG KELEWATAN AKAN DIBERITAHU


PRODUK       : 
GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3) 
CAMI SHAPER RM35 (1 PCS)
PANTY ( NORMAL/SUPER/EXTRA )  
(1 FOR RM10, 3 FOR RM28)



** NOW INCLUDE POSTAGE ONLY RM40 

 UNTUK 1 SET**


** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     

** KOS POSTAGE DIKURANGKAN**

POSTAGE  :  
1-5 ITEM RM6
5-10 ITEM RM10
aBOVE 10 - free postage

** harga semenanjung ..sabah sarawak adalah berbeza
 ** KOS MENGIKUT KUANTITI DAN BERAT 



CARA ORDER  :  
WHATSAPP 012 2056935 /   
EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :



DETAIL PEMBAYARAN :
 MAYBANK & CIMB  (BERSERTA ATTACHMENT)







HAPPY SHOPPING :)

29 May 2014

Sakit Lutut ( Ligament Tear)

Ok nk update blog yang suram sunyi diam...asik citer bisnes...ok back to my life....hari tu sibuk fly to USA...ok dah setel.....sku ada masalah kesihatan sikit....lutut tetiba sakit....dah makan masa sebulan...memula biar je ingat...pasal  kalsium ke apa...makan kalsium plus susu pun tak baik baik jugak....masalah yang aku hadapi...bila nak solat susah nak rukuk....nak bangun pun susah...once dah duduk ..nak bangun agak sakit...bila berjalan ok pulak....takde masalah...dan aku ingat ni kaitan ngan masalah penyakit aku tu...hmm rupanya tak jugak...

Ini adalah masalah sendi...almaklum la badan besar kaki kecik...erkkkk...ok suka ke tak kena akui....faktor berat badan...errrrrrrrr....baru 33 ni wehh...aku gi checkup...hasil nya doc cakap tak teruk sangat ...kalau teruk dah tahap ACL tu ...tahap kena bedah.....ACL ni biasa atlit or pemain bola je kena...aku ni atlit ke...rasa nak guling gelak doc tanya aku...awak atlit ke aktif bersukan...ehehehheeh...sukan la sangat..yang aktif laki aku je..aku aktif lain...aktif tawaf soping kompleks lalalala...walaupun begitu lutut sakit..aktiviti jalan boleh ye hehehehe

Penyelesaian untuk masalah Ligamen Tear macam aku ni ( tisu otot terkoyak sikit)...kena la buat fisioterapi...kena banyak rest..doc cakap tak berapa serius...dalam sebulan dah boleh baik kalau rajin datang buat fisio..ok aku memang akan rajin gi fisio ...kat menara TM ni ada pusat fisio khas untuk pekerja...so senang la aku appointment pagi or petang lari kejap...amik masa 1 jam untuk sessi fisio....so buat masa ni dah menjalani fisio sebanyak 3x...dan 3x hasilnya ada berkurang sikit....ada 6x treament lagi...hope cepat la baik...bertabah la ye wahai kaki....huhuhu..so sapa yang rasa lutut longgar tu jangan biar berlarutan ye...bahaya weh bab bab lutut ni....melibatkan pergerakan...lutut sakit apa pun tak boleh...huhuhu..




Finally dapat appointment kat sini...fuh...susah tau nak dapat kalau tak memang betul ko sakit

Menara TM ada pusat fisio...Phsio at work namanya so sapa berdekatan nak fisio sini meh la datang..bayaran tak tau...aku staff under panel

Sempat selfie before treatment hari pertama


Proses treatment fisioterapi ada 3 step..memula hot stone macam tungku..second ultrasound dan di massage then final nampak tak mesin besor tu...mesin ni macam renjatan elektrik rasa dia..pehh mcm semut..ok lutut ada 6x sesi..moga cepat baik ye lutut ku sayang...













28 May 2014

Lipmatte NYX dah sampai Malaysia ...yeayyy

Syukur dan tarik nafas lega....akhirnya yang ditunggu tunggu order lipmatte dari US dah selamat sampai Malaysia ....so now proses aku nak mengepos untuk sesapa yang mengorder....so bukti tracking disertakan untuk menyatakan kenapa proses pre order mengambil masa yang lama untuk sampai...so tak payah nak speku....lipmatte aku ni jual fake la...tak ori la....pastu kata aku tipu la...ntah bila la barang nak sampai lambat sangat...so di harap dengan bukti tracking dibawah...sapa yang bertabah tu terus tabah la ye....tak tabah dan sabar jangan beli lagi dengan aku....sephora banyak berlambak katanya....go ahead....barang sampai ditangan ....next aku tunjuk pulak berbatang batang lipmatte yang aku order...bukan takat 1 - 2 batang...tak yah nak kecoh sangat....ok tunggu ...harap bertabah bertabah....






















23 May 2014

BATCH 10 !! BATCH 10!!.....DISKAUN FLAT RATE POSTAGE - GENIE BRA CAMI SHAPER PANTY

Salam semua...Alhamdulillah sudah sampai ke order baru BATCH 10...gembira tak terkata tak sangka sampai melepasi batch 10 ini... kalau nak cakap pancaroba tu memang ada...sampai rasa give up tak nak berniaga dah..pernah rasa menangis pasal kerenah customer ni....apapun syukur tanpa customer tak ada la sampai ke tahap bat 10 dalam masa 5 bulan....Alhamdulillah Alhamdulillah.... 

Sempena batch 10.....aku akan start bagi harga istimewa....macam biasa still pre order.....kali ni nak buka lama sikit sebab harga special kan...so bersabar la menunggu barang ye sampai 23 MAY 2014 (JUMAAT)...ok dah mention tu closed order 23 May 2014 (JUMAAT)..so jangan la duk tanya lagi ...ada stok ready stok....PRE ORDER PRE ORDER.....dah start buka...dan boleh baca cara cara pembelian seperti dibawah yer....harap tak terkeliru lagi ye...masih PRE ORDER...PRE ORDER ...bukan ready stock...

P/S: Membeli secara pre order adalah mengikut tahap kesabaran menunggu ...maaf kalau harga ready stock harga nya adalah berbeza bukan mengikut harga borong yang saya jual...terima kasih semua..



PRE ORDER GENIE BRA , CAMI SHAPER, PANTY

PRE ORDER : 
ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM 23 MAY 2014 (JUMAAT)

ETA /PENGHANTARAN             : 
7 HARI BEKERJA SELEPAS TARIKH DITUTUP UNTUK PROSES MENGORDER  BORONG, MEMPACKING DAN MENGEPOS. (** BARANG ORDER DIRECT CHINA)

**SEBARANG KELEWATAN AKAN DIBERITAHU

PRODUK       : ** HARGA SPECIAL**

GENIE BRA RM33 (1 SET FOR 3)

CAMI SHAPER RM33 (1 PCS)

PANTY ( NORMAL/SUPER/EXTRA )
  
(1 FOR RM10, 3 FOR RM28)





** RUJUKAN GAMBAR SEPERTI DI LINK     



** SEMUA HARGA POSTAGE DISKAUN 

FLAT RATE RM5 TAK KISAH KUANTITI...

** harga semenanjung ..sabah sarawak adalah berbeza



CARA ORDER  :  
WHATSAPP 012 2056935 /   
EMAILnor.zmy@gmail.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :


DETAIL PEMBAYARAN :
 MAYBANK & CIMB  (BERSERTA ATTACHMENT)







HAPPY SHOPPING :)

22 May 2014

Mood "Fly to USA"..

Salam..maafkan aku blog terbiar..lantak la terbiar pun...hari tu mood angry bird..sib baik dah reda....baru nak reda,,,tetiba akak nak fly US uolsss...tengok dengar US je dah terbeliak mata....hamboi baisa dia tu ...melihat kemampuan akak ye....heheheh tengok korang tak caya kan.....ok fine la......takpe sedar diri...hukhuk

Minggu ni sibuk sikit last minit Boss dapat invitation gi US...sebagai PA apalagi kelibut la haku nak tengok preosedur macam macam .....gi US kena ada VISA...boss Visa pun tak ada...panik attack kejap aku...cari solution nak setel kan VISA boss ni...kang tak lepas naya aku ....wahh dah macam aku gi US lak...hehehehehe...fefeeling ni...mau tak nya fefeeling..check how to apply visa...isi form...dah la orang punya...setel bayar visa bank...paatu supporting doc  prepare nak interview...oh aku tak senang duduk ni..interview arrange by next week...boss nak gi middle June...ko jangan debor nya aku lain macam ni....

Ok sebab aku mood debaran lagi ni ....so tak banyak nak story ke hapa....nak cari flight pulak....mana best transit...survey hotel...wahhhhhhhhh berangan ke US lak aku..heheheheheheh....takpe la boss tak buat untuk boss pun dah feeling oberseas sangat ni....sambil buat dengar la lagu miley cyrus- party in usa...amik mood amik mood....oh USA here i come...eh no la my boss will come....ok boss sila beli coach sebijik..lipstik NYX  ...harapannnnnnnnnnnnnn ..


USA USA.....mood USA minggu ni selagi tak setel laaaaaaaaa


Silicon Valley boss aku nak gi ..kata nya pusat IT terbesar kat California


19 May 2014

Lipmatte NYX order is closed

Salam semua...pre order lipstick NYX dah closed...so harap sabar tunggu ye sayang sayang semua yang mengorder...dibawah disertakan tracking pembelian dari USA....ok dah setel sampai..urusan pos akan bermula...




fiefa9009 Mom & Baby Contest and Giveaway.


Tajuk
“The mother’s heart is the child’s schoolroom.”

Tarikh
15 Mei 2014 hingga 15 Jun 2014

Hadiah-hadiah

Pemenang pertama:
Kain cotton 4m (Warna dan corak akan diberikan
mengikut penganjur ya) Gambar hanyalah sebagai contoh.
Pemenang tempat kedua:
Castle tent
Pemenang ketiga:
PopChef


Syarat-syarat nak join pula:
  1. Korang kena follow blog ni fiefa9009
  2. Korang kena follow jugak blog penaja hadiah iaitu Mommy's Station  dan FB Mommy's Station
  3. Korang boleh join contest ni samada kat blog atau kat fb tapi make sure bagi penyertaan melalui FB korang kena buat public untuk memudahkan saya view.
  4. Tajuk entry mestilah fiefa9009 Mom & Baby Contest and Giveaway.
  5. Copy gambar tema, tajuk, hadiah, syarat-syarat penyertaan dan tarikh tutup kemudian paste dalam entry GA. Lepas tu letakkan gambar-gambar yang sesuai dengan tajuk. Hanya gambar ibu dengan anak sendiri atau diri sendiri dengan ibu kandung sahaja yang akan diterima. Anak atau ibu orang lain adalah tidak dibenarkan.
  6. Dan bagi melengkapkan gambar tu ceritakan sedikit mengenai gambar. Panjang-panjang xnak yer. Jenuh nak baca.
  7. Lastly sila paste link entry GA korang kat ruang komen entry ni. 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan penyertaan yang paling kreatif dan dapat menambat hati juri-juri yang akan dilantik.

___________________________________________________


"My Litte Boy,you remind me how so much depends on days made of now"

"There is my son,,he kinda stole my heart,..he call me MAMA..owh how sweet"















Kata Muhasabah Hari Isnin






P.S. PEREMPUAN PENGACAU RUMAH TANGGA ORANG ADALAH LOSER....TAK ADA LIFE....I WATCH U ...I WATCH U .....DOT DOT..JANGAN SAMPAI AKU LETAK MUKA KAU SEBESAR BESAR KAT BLOG AKU NI...MUKA WANTED!!..JAGA JAGA JANGAN CABAR AKU







16 May 2014

Sayang Mak Ngah Baby Zayyad

Alhamdulillah syukur dapat anak buah baru....ini adalah anak buah aku yang ke 4…….baby baru adik aku Ekin..ala adik aku yang kawen last year…eh macam la korang kenal…hahaha kot ada yang kenal aku sure kenal Ekin ni..sebab kitaorg rapat sikit macam kawan …so bila aku tau dia mengandung aku la orang paling happy tahap max…bila tau baby inside tummy boy..habis semua baju baju Fayel gi peturun kat anak dia…nampak tak orang excited sangat ni nak baby hehe…tumpang manja ngan baby ekin la…Ekin pun dah puas manja kan Fayel..now kita tukar pas baton lak…

Dengan kelahiran anak ekin..bertambah la cucu tokmak dan atok…dah masuk 5 yaww…meriah dan kecah la rumah…dah semua duk rumah tokmak kan…baby ekin tak tau cane…Ekin kata maybe tokma jaga kot..tokmak pun sukarela la jaga cucu…semoga tokmah diberi keizinan dan kesihatan yang baik ..amin…doakan juga tokmak dapat cucu ke 6 lagi hehehe…anak aku la heheh…adik fayel…memoga ada rezeki itu amin

Ekin bersalin 10 May 2014…bersalin normal 3.3kg…kisah nya adik aku sebelum bersalin …macam tak percaya jugak dia dah jadi ibu…Ekin ni paling takut jumpa doctor..makan ubat..sebarang urusan medication memang tak nak sebab dia pengecut …makan ubat demam pun kena tumbuk hancurkan…dengar citer siter sakit bersalin mata dah berair…takut mengila…lagi sedap la aku goreng citer kan…sakittttttttt sangat hahaha…dah lari masuk bilik air menangis…hahah alkisah..dan bila aku dapat tau dia bersalin normal..aku rasa bangga ..tahniah kat dia…dipermudahkan jalan..tak ambil masa yang lama untuk bersalin…

Nama baby Ekin buat masa ni diberi nama Zayyad..nama full rasmi tak daftar lagi…tunggu official surat beranak keluar…..so kita calling Zayyad dulu ye…budak mata sepet…kuat menyusu heheh…comel sangat…lahir je dah pandai menyonyot nenen…beza dengan Fayel dulu…makan masa lepas urut baru pandai menyusu badan…

Reaksi Fayel adik baru..dia adalah protes hahaha..kadang dia poyo..yer la sebelum ni ekin & husben dia Zufar sangat la memanjakan Fayel ni…now dah kena behave..kitaorg memang takut Fayel..dia paling ganas..kadang konon konon nak cium baby…dia bukan kira..kepala zayyad  dia nak tarik…seriau darah mak nak…pastu aktiviti terbaru …panjat playpen baby..huwaaaa…menakutkan….memang Fayel dalam pantauan…kena control langkah dia…kadang datang angin poyo dia nak sayang bibi…pastu auta dia korek mata zayyad…adehh…kadang ada sikit jeles..kalau semua tak fokus dia…teriba majuk…hahahah alahai…tetiba terbanyang ada anak 2 hehe…bestnyaaaaaaa…doakan aku ye..ok sekian..tahniah adik ku Ekin..now dah melangkah jadi ibu… so pasni kita ngedate dengan anak anak la ye....heheh selamat hari ibu jugakk


Assalamualaikum ..fresh baby zayyad...daddy dia hantar pic wasap...tak sabar nak tium 

Alololo...berlesung baby zayyad ni....

Mak ngah tak sabar terjah Hospital...nak dukung dia...comel si sepet ni


Fayel start dah..memula nak sayang pastu mengusik adik...

Feeling mak beranak dua kononnn..amik aura heheh...tu Fayel dah cakap tu .."mama tambah adik satu lagi"....heheheh..







15 May 2014

Handbag Iolls From Primark UK...pfffttt

Salam ...bila ada benda baru nak share harta dunia...eh harta ke.??..lebih kepada koleksi sebenarnya...jangan ada yang salah paham eh...bila akak kemain nak menunjuk handbag di blog...blog ni dah sinonim apa aku suka beli....beli pun bukan la mahal mahal pun...sapa pernah baca blog pasal handbag...aku ada satu kegilaan dengan satu jenama PRIMARK ATMOSPHERE dari UK...bukan ulu klang...United Kingdom nun...hamboii dengar kemain...hebat nau aku...beli bag over the seas...hehehe...ala kirim sajo...

Sapa gi UK aku mesti nak kirim handbag ni...suka sangat...obses dah jadinya...satu sebab handbag ni murah...design selalu menepati citarasa mata aku....kalau selalu orang kirim UK ..sure beg designer...tapi aku tak minat...aku suka dari Primark ni...harga mampu milik sangat la golongan marhaein macam aku ni...so tips untuk nak juga handbag primark macam aku ni...sesapa kawan or sedara adik badik ke yang melancong UK tu...korang ngendeng la nak kirim...harga dari 6 pound hingga 12 pound..giteww...then convert la 5 or 6 ikut rate semasa

Aku kebetulan ada kawan belajar sana...nama Azie...Azie ni baik hati suka je nak tolong aku gi shopping kan kat primark...pastu Azie get ready wasap ngan snap gambar apa je dalam primark tu...huwaaaaaaaa serius bukan terpengaruh beg je..macam macam lagi..tutup mata...so untuk parcel pertama aku borong handbag dulu...walaupun rencam dah ni nampak kasut la...baju Fayel la...adehh...poket berlubang 50 sen dah ni...hahahah....parcel pertama kiriman dah selamat sampai Malaysia kelmarin...order awal bulan Jan kalau tak silap...makan masa sebab Azie study..tunggu dia setel Exam ..then tunggu Shipping guna laut bukan terbang...hehe takpe la..janji sampai....
\


Hi Azie memborong nampak on behalf hehehe....tq sayang ketat ketat..ada lagi ni nak kirim...watch outtt

Nah ko parcel besar sampai opis...kena bahan aku hahaha...besar kot

Lambakan handbag kawan kawan lain yang mengirim

Mine Mine...hehehe terselit gak aku nya 1 je...suka besar gile handbag ni...harga 12 pound...kira sendiri..dan azie kata paling mahal sebab besar...tp stil murah nk compare hbag even malaysia pun kan kan

Ok dah rasmi....sila la cuci mata koleksi ke 5 primark ku...besar gabak giler...sukaaa..segala benda aku letak...pastu tak jumpa kunci punggah bahaha




14 May 2014

Kembali Bekerja

Huhu sebenarnya lama tak update sebab aku amik cuti direct dari 8 May sampai ke 13 May....dalam tempoh ni hanya applied 2 hari je Annual Leave...jimatttttttt...kebetulan opis bagi 8 May tu cuti ganti untuk cuti agong akan datang....wahhh sedap...ok aku amik direct terus...heaven nya ko cuti direct lama ni..paling suka naik lemak adalah Fayel...celik mata tengok mama ada je pepagi...seharian mama ada je...hehehe..

Apply cuti memang sedap ar...tapi tak sedar cuti makin sikit...hahah pitam la raya nak amik cuti...ok keep cuti yang tinggal 12 hari itu....bertahan kah 12 hari till raya...entah...tak tau.....plan asal cuti applied direct pun sebenarnya nak balik kg..tapi plan asal lari....haha...bang megat tak boleh cuti..so keras kejung duk rumah...duk rumah pun tengahari merayap gak ..banyak urusan seri paduka baginda...heheh...Fayel tetap hantar ke tokmak gak tapi lambat sikit la...

Ok hari ni kembali bekerja..rasa macam dah cuti lama sangat aku ni...hahah...email masuk jangan cakapla...penuh inbox...pagi pagi jenuh delete inbox...keje pun dah menimbun...pehhhhhhh...ok daaaaaaa...pagi pagi nak masuk meeting...lemau lemau...ngantuk pun ada ni...sebab dah biasa tido kul 3 pagi teman anak bujang tengok tv...hamek...dalam kete terbongkang tido..nasib bang megat bawa kete hihih..ok iolls nak share pic apa ku buat direct bercuti itu..hamboii ada gambar..biasa la iollss kan...heheh



Dating ngan Fayel gi makan SR..hamboi dia makan besar lunch ye


Celebrate sekali besday Aini...geng gombak lunch sesama

Kelahiran anak buah baru..baby Z...nasib baik mak ngah cuti tau..lama sikit mengulit dia....

Melawat baby baru prety bird Ctmah...comell sgt..montok macam kakak dia licha

Then ke Bangi nak gi rumah Airenz jenguk baby baru gak..anak no.2 gak..hehe amik berkat...baby Afham comei nya bambam..baru 30 hari berat dah 5 kg...aku gerammm 

Cuti direct pun baju tak berlipat...pffftttttttttttttt..sebulan nya tunggak..

Rutin anak bujang 2 pagi dan kartun feberet...masalah nya kartun ni dah tukar time kul 2 pagi...tension aku ...huwaaaaaaa lewat nau...





09 May 2014

Pre Order NYX LipMatte Lipstick

Salam semua...ada barang baru iolls jual...dari obses menjadi pemakai tegar...now dapat berpeluang menjual pulak..yeay...ok untuk namanya pompuan yang suka kan lipstick...color cantik di bibir...

Ok aku nak buka order untuk Lipmatte NYX ..sana sini tengah hot sebab selain color cantik ...lipmatte ni best..sebab lasting...NYX ada di jual di mana mana SEPHORA...tapi lipmatte ni hot item...selling fast...sebab tu kalau dengar ada je merungut color pilihan untuk LipMatte cepat sangat sold out

Order dibuka sampai jumaat ni yer....harga sebatang RM24 (tak termasuk postage (Semenanjung  RM6/Sabah Swak RM10)...apa lagi meh kumpul order ngan kawan kawan....untung postage tau...lipmatte ni ala ala gloss tapi dia matte..review yang pakai ramai repeat order....termasuk la aku...hehehe...sangat suka kekdah nya lipmatte ni....

Cepat cepat drop order....booking with payment...barang adalah PRE ORDER...NYX adalah brand dari US dan semestinya aku jual ORIGINAL....lipstick dijangka sampai 2 minggu...urusan order bukan dari aku...aku cuma kumpul kan order ....tak tau nak color apa ok takpe aku boleh tolong consult kan...ewah macam beutician...

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935



Hurry up...selling fast order closed by 9 MAY 2014 ( FRIDAY/JUMAAT)...ingat ye kalau nak ready stock sila ke SEPHORA...ini hanya untuk PRE ORDER SAHAJA...TQ



Senarai Lipmatte


**Amsterdam - merah
**Monte Carlo - merah
Morocco - merah
Conpenhagen - merah maroon
Transylvania- merah gelap hitam
Ibiza - Merah light
**San Paulo - Pink 
**Antwerp - pink
Prague - pink 
**Milan - Light Pink
**Istanbul - Natural Pink
Cannes - Natural pink nude
**Stockholm - Natural Nude
**Zurich - Natural Nude
**Buenos Aires - Natural Nude
** Athens - Natural Nude
** Abu Dhabi - Brown Gold
London - Nude brown
Cairo - Very Nude
Tokyo - Light Pink
Sydney - Light pink
** Addis Abba - Hot pink


** HOT SELLING..





 Lipmatte hot selling NYX...


Koleksi Warna...confuse boleh tanya aku untuk advice...setiap bibir berbeza warna


Stockholm

London

Antwerp

 Amsterdam

Monte Carlo

Addis Abba

Istanbul








07 May 2014

Balik Kampung Muar

Salam bersiaran...aku penat tak hilang...cuti 1 Mei hari tu decide balik kampung Muar Johor..instead dari plan asal sebenarnya nak bercuti tapi tak jadi ...pikir nya pikir..bang megat ajak balik Muar..jom la balik Muar aje..hmm cuti tu bebila boleh plan semula...hmm asik plan tak jadi je bang...tapi ada betul cakap dia tu ..aku lama sangat tak balik.setahun aku rasa tak balik...hawau nya cucu tak ingat nenek.....selagi ada umur nenek aku yang dah umur 70 an tu ...baiklah balik menjenguk dia...rindu pun ye gak...lama tak dengar nenek aku mengomel...sembang sembang...

So pulang 3 beranak balik Muar...tak bagi tau pun ongkampung...saja buat sepriseeeee....syhh tau tau nanti dah sampai aje...KL -Muar 2 jam aje....tido je eh dah sampai tol tangkak....pastu eh dah masuk Sg Mati..yahooo Kg Serom Satu aku balikkkkkkkk..kete masuk parking pun sorang tak sedar...yerlah sebab diorg tak tau...takde sapa sambut hehehe biasa mesti sambut...aku dah cuak gak...eh tokmak ni ada rumah ke tak...aku jerit la Assalamualaikum....tetiba tokmak nyahut..walaikumussaalm....laaaaaaaaaa ko balik tak cakap...napaa tak bagitau bla bla..kikiki comel tok mak aku bebel...

Sonok nya balik kg...mula la duk nyembang ngan tokmak aku ...ada je benda nak berbual...ngan bang megat pun join sekaki...dia tu kaki sembang gak..kitaorg makan pun sembang haha sampai tokmak makan bertambah tambah...selera katanya...aku plan balik muar nak makan luar sedap sedap...tokmak tak bagi ...dia suh makan nasi lauk di masak...hmm...siap masa asam rebus lagi feberet my laki...errrrrrrrrrrr sapa cucu sapa ni !!!!!!...macam raja lak ko bang ...kemain tokmak layan ko nya tekak kan...

Fayel pun nampak seronok je jejak kampung...dari baby now dah berlari..kesedap la dia main laman rumah..plaing teruja rumah tokmak aku banyak kucing..kucing bukan seekor...5 ekor gitu..sedapla Fayel membuli kawan kawan kucing nya...banyak2 kucing tu ada seekor kucing nama Odi menarik minat dia...Odi ni pun nagadap je Fayel..sudah nya apa saja buat...nak ada odi...makan kena odi teman...mandi odi duk depan pintu...hahaha....apa pesen ko ni nak...nak cilok odi balik KL tak dapat restu...heheh..sian Fayel...nampaknya kitaorg plan nak cari seekor kucing kawan ngan dia...balik rumah pun tanya.."mama nak odi"...ehh teringat aku mimie kucing aku dulu ..kalau ada mesti kawan ngan Fayel kan..sobssssssssssss sedih

Ok berbalik citer balik kampung...2 hari rasa kejap je..liat nak balik kg..napa eh balik kg tenang je rasa....tak de masalah macam macam....tahn ni raya turn balik muar yahooooooooooo....whoot whoot...turn aku ...sakan la aku hehehe..jangan jeles ye bang megat....muor kita ini tahun...nak makan mee bandung...kopi 434..rojak petis bus stop..mee siput kuah kacang pehhhhhhhhhhh...ok bye


perjalanan jauh tak kurasa....anak dan papa duk depan....gether gether

Rileks ar kat belakang minum starbucks...


Yeayy dah sampai jumpa tokmak....fayel panggil moyang dia nenek..tokmak dah umur 75 tahun ni.

First sampai salam perkenalan dulu kawan kawan dia...hai kucing...



 Ok dah mula mesra....sesama mengadap tido

 Mama nak Odi...Odi pasrah rela di buli Fayel...Odi walau bagaimanapun tak dapat bawak balik KL..sampai rumah duk tanya...ma nak odi..alahai....





Double Cereal & Single Cereal Dispenser Selling Fast Now

Fuh akhirnya Double Cereal ada stok semula...again...serius hot jugak eh benda alah cereal ni....sana sini supplier sold out..dan akhirnya hari ni ...dapat tau supplier kata ada ready stock....legaaaaaaaa...bukan apa ramai whatsapp tanya nak order double cereal ni tapi akak tak dapat nak bg jawapan bila ada nya stok ini...nah hari ni dah berani cakap stok dah sampai wooo..ok sapa nak cecepat wasap eh laju laju bukan apa takut sold out lagi...serik akak serik...jual benda benda hot item ni...ok sapa nak macam biasa boleh wasap or email ..order dn harga seperti dibawah...cecepat order eh...kehabisan tak bertanggungjawab...ini barang panas eh ini barang panas...



SINGLE -  RM46 include postage


DOUBLE - RM65 include postage

READY STOCK for LIMITED TIME !!!..selling fast...hurry up





TO ORDER:

WHATSAPP : 0122056935

EMAIL : nor.zmy@gmail.com

02 May 2014

KELEWATAN PENGHANTARAN BATCH 9

PERHATIAN :



UNTUK BATCH 9...ADA KELEWATAN UNTUK PENGHANTARAN BARANG.....BARANG ORDER DARI CHINA MASIH KAT KASTAM..DAN DIJANGKA MINGGU DEPAN BARU..POS..HARAP MAAF..SO SESAPA YANG DAH DROP ORDER ...TAK NAK TUNGGU LAMA..BOLEH WASAP AKU UNTUK REFUND DUIT...TQ



































Google